MÁV-Start Zrt. 120a vonal kritikus állapota

MÁV-Start Zrt. 120a vonal kritikus állapota / Közlemények / MÁV válasza a MÁV-Start Zrt. 120a vonal kritikus állapota petícióra / Hozzászólások


Vendég

#1

2017-04-18 14:43

Szóval ha jól értjük, akkor 2027 még szívunk , ha addig nem raknak ki minket az EU-ból. :\ Frankó

Vendég

#2

2017-04-18 15:33

Pusztaszentistvánon a megállót már betonig csupaszították ,se jegyautomata se burkolat (se semmi)

Vendég

#3

2017-04-18 16:57

Tehát mire ismét lesz pénz az eddig elmaradt pályafelújításra, addigra a jelenlegi pályaszakasz fog olyan helyzetbe kerülni, mint a mostani gyengébb minőségű. Ha a sorok között olvasol, akkor azt javaslom, hogy költözz oda ahol a munkahelyed van, és nem kell vonatoznod többet, így nem fog bosszúságot okozni a fenn maradó 70%-os pontosságú vonatközlekedés. Éljen a vasút, éljen a párt!

Vendég

#4

2017-04-19 12:19

Ennél sablonosabb szöveget szerintem nem is kaphattunk volna... és oké, egyszer majd talán remélhetőleg rövid időn belül visszaáll a pontosság.. bla bla de addig szépen mosolyogjunk a főnökasszonyra, hogy "bocsi, megint a vonat.. :/" vagy mi? Ennél már csak az volt szebb, mikor a MÁV szóvivője; Lőcsei Virág azt nyilatkozta, hogy "neki az a tapasztalata, hogy ha minden áldott reggel ez a probléma, akkor elindul előbb." igen? de hova induljak el előbb, ha oké, hogy menetrendszerint 20percenként jár a vonat, de mihez kezdjek a 30-60-80-120 perces késésekkel? Ugyan mégis hány vonattal kéne előbb elindulni? Célszerűbb lenne bent aludni inkább a munkahelyen/iskolába :/

Ecser

#5

2017-04-19 17:20

Köszönjük, drága MÁV!

Remélem, a főnökömnek is ugyanezt mondjátok, majd mikor kirúg, hogy "mert folyton késel".

Remélem, a gyerekeimnek is ezt mondjátok, mikor a vonat késése miatti tovább kell maradnom a munkahelyemen és ezért órákkal később érek haza (én nem fogok tudni szólni, mert lekésem a gyerekkorukat).

Ha ezt túlzásnak tartjátok, drága egyetlen Vasúttársaság, akik a térségben igénybe vehetőek, akkor azt is remélem, hogy a szolgálati autókat kihúzzák a feneketek alól, mert akkor Ti is járhatnátok be vonattal és legalább megtudnátok, mi a fenéről beszélünk itt.

 


Vendég

#6

2017-04-20 17:16

Sablonos, nesze semmi fogd meg jól válasz!

Vendég

#7

2017-04-24 20:20

Amit ma alkotott a máv, így kis betűvel, az arra nincs szó, magyarázat! Múlt héten tájékoztatták az utazókat arról, hogy 24.-től kelenföld pu és keleti pu. Arról viszont nem tájékoztattak, hogy 40-60-90- perc késések lesznek! Teljes összeomlás!!!! Azért választottam azt a vonatot reggel tudatosan amire felültem, mert nekem a keleti pu. a megfelelő, de nem 50 perc késéssel!!!  Hogy szervezték ezt meg???? Nincs itt felelőse semminek????     Nem sírom vissza a régi rendszert, 1976-óta vonatozok, DE ilyen abban az időben nem volt! Pedig voltak nagy telek, problémák akkor is, de az utasokat próbálták legalább segíteni valahogy. Pótló buszok BKV, VOLÁN de tettek valamit! MOST!!!! Azt sem tudják megmondani hogy mennyi idő késéssel fog indulni a vonat! Ki sem tudják írni azt sem hogy honnan!! TÖBB EZER EMBER  KISZOLGÁLTATVA NÉZI AZ INDULÁSI TÁJÉKOZTATÓ ELEKTRONIKUS TÁBLÁT ÓRÁKIG! ZSEBEMBEN A NEGYVENHÁROMEZER FORINTOS HAVI BÉRLETTEL!!!!  Igen tudjátok, több ezer ember!!! Ez milyen szervezés??? NEM ÉRDEKEL A SZÍVES ELNÉZÉSÜKET ÉS MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜKÖTÖK!EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB! ELÉG! NE TOVÁBB!! A Délutánról ne is beszljünk.!