Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Szerénke

#8776 Re: Re: Re: Re: Re: Mindenkiben van valami jó is...

2012-03-12 01:12

#8771: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Mindenkiben van valami jó is...

Örüljél, nyert a Sacid az 1. körös meccsén, keresett vagy 20 rugót eddig. Jóccakát.


Vendég

#8777 Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorítóan förtelmes MSZP-gyurcsányista férgek?

2012-03-12 02:44

#8775: Szerénke - Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító MSZP-gyurcsányista férgek?

Igazán sajnálatos. Dögöljetek meg már végre, mocskos büdöskomcsi tetvek, jó?

filiszteus

#8778 Re: Re: FILISZTEUSNAK!

2012-03-12 08:35

#8774: Szerénke - Re: FILISZTEUSNAK!

Az angol bulldog is sajnos nagyon rövid életű. 8 évnél nem szokott tovább élni.

Nézd meg Tillmant, hogy élvezi a gördeszkázást!

http://www.youtube.com/watch?v=CQzUsTFqtW0

demokrata

#8779 Re: Re: Re: Mindenkiben van valami jó is...

2012-03-12 09:05

#8767: filiszteus - Re: Re: Mindenkiben van valami jó is...

Csúnya nő így szól szeretkezés közben a férjéhez: Ugye, drágám, azért van bennem valami szép is? Igen, de ha sokat beszélsz, kiveszem.

vidéki

#8780 Re: Re: Re: Re: Re: Mindenkiben van valami jó is...

2012-03-12 09:15

#8771: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Mindenkiben van valami jó is...

Gyönyörű, mint általában a vizslák. Mikor a párommal összejöttünk, neki is volt egy vizslája. Felcsinálta a szomszéd dobermann, lett 6 kiskutyája. Majd bele pusztult. Ő is kertben tartott kutya volt és gyönyörű, kedves, barátságos, de rasszista. A barnabőrűek nem mertek a mi oldalunkon járni. A párom egy idő után hozzám költözött, minden nap járt etetni a kutyát, vagy kint aludtunk a félkész házban miatta. Egy nap arra ért ki a párom, hogy az ólban fekszik élettelenül. Hosszú ideig lelkibetegek voltunk. Azóta nem volt kutyánk, ennek 9 éve. Állatot tartani nagy felelősség, minden feltételt meg kell teremteni ahhoz, hogy neki is jó legyen.

demokrata

#8781 Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító büdöskomcsi (vagyis MSZP-s és gyurcsányista) férgek?

2012-03-12 09:18

#8772: - Még mindig tekergőztők, ti undorító büdöskomcsi (vagyis MSZP-s és gyurcsányista) férgek?

Előkerültél, baromarcú? Milyen lelked van neked?  Megint szarba léptél, te mocskosszájú.

Szerénke

#8782 Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorítóan förtelmes, fideszes bélférgek?

2012-03-12 10:25

#8777: - Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorítóan förötelmes fideszes-jobbikos bélférgek?

Igazán bekaphatod, amire gondolok, mondjuk - hogy maradjunk a kutyusoknál - a miénk és a szomszéd Rooney napi kaki adagját. - Ne köszönd meg, - boldogan, te trágyatúró dóra.


Vendég

#8783 Re: Nomen est omen...

2012-03-12 10:30

#8769: filiszteus - Nomen est omen...

Pont olyan sematikus vagy, mint a fajtársaid.

Szerénke

#8784 Re: Re: Re: FILISZTEUSNAK!

2012-03-12 10:41

#8778: filiszteus - Re: Re: FILISZTEUSNAK!

Pont ilyen színű a Rooneyka is. Na, akkor lesz majd itt sírás-rívás, virrasztás! Amikor ovoshoz viszik, nem is tudja az 52 éves felemelni, mindig a fiammal cipelteti, akkora nagy blöki, de a fiam is imádja, mikor kicsi volt a kutyika, mindig áthozta játszadozni.  Várom a Federer meccset, nem néztem meg az eredményt és erre a Nadalt nyomják, amikor az az esti meccs volt, meg láttam is. Pedig az éjszakait szokták másnap délelőtt ismételni. A női meccseket az Eurosport szokta adni, majdnem mindig. A Digi sport csak a pasikat nyomja, szintén mindig.

filiszteus

#8785 ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

2012-03-12 10:51

#8781: demokrata - Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító büdöskomcsi (vagyis MSZP-s és gyurcsányista) férgek?

Érdemes felvenni a kesztyűt ilyen szintű beszólásokra? Nem kellene egymásban ellenséget látni. Nagyon rossz véleménnyel vagyok gyurcsány ferencről és a pártjáról, meg a pártja klónjáról is. Ez azonban nem elég ok arra, hogy alapvetően normális gondolkozású emberekkel ellenségeskedjek. Nem akarok kiselőadást tartani történelemből, de érdemes végiggondolni Magyarország történelmét a háború befejezésétől, 56-on át napjainkig. Akármennyire megszépíti a feledés homálya a múltat, ami a fiatalságunkhoz is kötődik, bizony egy csúf és embertelen diktatúra örökösei a mai baloldali párt és vezetői.

Az MSZMP a legyilkolt és kivégzett 56-osok holttestein jött létre. Kádár szovjet tankok segítségével került az ország élére és a kezéhez a honfitársai vére tapad.

Ezeken a tényeken az sem változtat, hogy ami a szocializmus romjain létrejött, az a mai vadkapitalizmus,( ami az ipari forradalom korabeli Angliát idézi embertelenségében) is velejéig rossz. Észre kellene azonban vennetek, hogy kik a haszonélvezői ennek, kikből áll az új uralkodó osztály? Az egykori pártemberekből, akik a tűz közelében voltak a megfelelő időben. Ők korábban állandóan a jövőről beszéltek, ígérgettek, aztán egyszerűen hazavitték ezt a jövőt.

Tisztában vagyok a Fidesz hibáival és szó nincs róla, hogy tökéletesen bíznék bennük. Azzal messzemenően nem tudok egyetérteni, hogy OV lenne a főgonosz, de a sleppje tényleg tele van hiteltelen rogántónikkal és lézerjanikkal. Hiba lenne azonban nem észrevenni, hogy milyen összehangolt hadjárat indult Magyarország ellen a globális pénzpiac részéről és milyen arcátlan módon próbálnak beleavatkozni Magyarország belügyeibe. És ilyenkor bizony félre kellene tenni a nemzetnek minden ellentétet. A múltkori békemeneten sem azért vettek részt annyian, mert szerelmesek a FIDESZ-be, hanem az ország szuverénitása melletti kiállásból. Pl. én sem voltam, vagyok FIDESZ szavazó.

Még egy gondolat: a politikus egy elég speciális állatfajta, oldaltól függetlenül. Egyáltalán em érdemlik meg, hogy mi összevesszünk rajtuk.

Szerénke

#8786 Re: Re: Re: Re: Mindenkiben van valami jó is...

2012-03-12 10:54

#8779: demokrata - Re: Re: Re: Mindenkiben van valami jó is...

Na és az optimista és pesszimista gyerek karácsonya? - amikor töpreng van az anyuka, hogy mi legyen a karácsonyi ajándék: az egyik mindennek örül, a másik semminek sem.  Megjött a Jézuska. Kérdi az optimista gyerek a tesóját, hogy te mit kaptál? - Áh, csak egy villanyvonatot, de nem örülök, mert ez hamar elromlik, kisiklik, összetörik... Hát te mit kaptál? Az optimista gyerek kibontja a csomagot, meglátja a lószart, körülnéz és asszondja: azt hiszem lovacskát, csak nem találom.

filiszteus

#8787 faj=/=fajta

2012-03-12 10:57

#8783: - Re: Nomen est omen...

Szerinted kik a fajtársaim? Segítek: az emberek egy fajhoz tartoznak és azon belül FAJTÁK vannak. Valószínűleg nem tudtad, de pl. az arabok ugyanahhoz a fajtához tartoznak, mint mi. Kivéve, ha Te más rasszhoz, mondjuk a negroidhoz tartozol.

Szerénke

#8788 Re: ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

2012-03-12 11:10

#8785: filiszteus - ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

Nem egyformán látjuk, vagy fogjuk fel az általad vázoltakat. - Én meg bizony, akit szeretek, azért tűzbe mentem, megyek is, és már nem tudok változni, azt hiszem nem is akarok.  Én fiúk közt nőttem fel, száz barátom volt köztük, lehet, hogy ezért, vagy, mert hajlamom van rá, - de közel áll hozzám a randa beszéd is, és nem is fogom vissza magam soha, ha úgy alakul.  GO ROGER!

egy baloldali

#8789 Kedves Filiszteus Úr!

2012-03-12 13:41

Miért, ha az apám gyilkos, akkor én is? Vagy, ha elküldenek a p.csába, akkor menjek el? Na, nem!!! Egyébként, ha nem Kádár János, akkor került volna tán sokkal rosszabb az ország élére. Kádár egy szerethető embertípus volt, aki a maga puritán életmódjával nagyon közel áltl hozzám. Valahogy nem hallom, a nagy szidalmazásokat?! Szeretem az emlékét, és szeretem Gyurcsány Ferencet is, csak egy kicsit komolyodhatna, ha már politizálásra adta a fejét. Mesterházy meg a Horváth Csaba nekem olyan selyemfiúsak. Orbán Viktor bőbeszédű - régebben agresszív hajlamtól sem mentes -, egyáltalán nem különb Fletónál! Sőt, szerintem Fletó, ha nem dumált volna annyit feleslegesen és jobban odafigyel, akkor Viktátor labdába sem rúg, csak legfeljebb Felcsúton. Úgyhogy az idős nénitől kapott kézcsókját és egy nagy köszönömöt dobhat Gyurcsány Ferencnek. Én meg azt üzenem Fecónak, hogy nehéz lesz mégeccer, de, ha sikerül, akkor azért jobban válogassa meg a munkatársait, mondjuk olyanokat válasszon, mint én. - A tűzközeli helyzet pedig ismerős, ez mindig is volt, van és lesz, nincs kivétel, - csak én lennék, hogy erősítsem a szabályt. - Jó, ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá, de akkor nem kell felbukkanni időnként! Üdv.

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#8790 Re: ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

2012-03-12 14:38

#8785: filiszteus - ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

Tudja mit mondok Önnek, hogy Gyurcsány nyomába egyik politikusunk sem léphet, bár én tiszteletben tartom az Ön véleményét is.  A régi nem szép idők sajnos pedig azért történtek, mert a háborút vesztett oldalán álltunk. Szerintem erről Kádár János nem tehet és nem tehetett egyebet, mint, amit tett és ahogy ezt itt írták már, valóban sokkal rosszabb is lehetett volna. Magunk részéről, örülünk, hogy Kádár János volt a vezetőnk, aki sokat adott az országának, Ő jó ember volt.

filiszteus

#8791 Re: Kedves Filiszteus Úr!

2012-03-12 14:51

#8789: egy baloldali - Kedves Filiszteus Úr!

"Kádár egy szerethető embertípus volt, aki a maga puritán életmódjával nagyon közel áltl hozzám."

Ez egy mitosz, amit tudatosan terjesztettek róla. Nem puritán volt ő csak igénytelen. lehet, hogy olcsó cigarettát szívott

(jó mondás" a dohányzás proletár igénytelenség) de érdemes utána nézni, hány aranyérmes bikát lőtt ki szórakozásból. Az sokkal többe került, mintha csináltatott volna magánakl egy jólszabott öltönyt.

Lehetett volna rosszabb is? Minden bizonnyal! Pl. Münnich rosszabb lett volna. De ez azért nem menti fel. Mint ahogy nem mentette fel ez az érv Vidkun Quislinget, vagy Pierre Laval-t, akik elnyerték méltó büntetésüket, mert elvállalták egy kollaboráns kormány vezetését.

Miért ne bukkannék fel időnként és miért ne vitatkozhatnánk kulturált modorban?

Hol vannak?

#8792 Re: Re: ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

2012-03-12 15:40

#8790: egy álvidéki, aki vidéken lakik - Re: ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

Nem akarok mások beszélgetésébe beleszólni, csak megkérdezném, hogy az a több 10/100 ezer ember, aki 3 napig a ravatalánál kígyózott a Fehér háznál, hová tűnt? Olyan álszent nép vagyunk és olyan befolyásolhatóak! A Filiszteus nicknévre hallgató úr is biztos ott áltt a sorban, amit most lelkesen letagad. Ugyanez vonatkozik a büdöskomcsizó valakire, akit a magam részéről embernek semmiképp nem neveznék.

egy baloldali

#8793 Re: Re: Kedves Filiszteus Úr!

2012-03-12 15:44

#8791: filiszteus - Re: Kedves Filiszteus Úr!

Tisztában vagyunk szerintem mindketten, hogy a felbukkanást mire értettem, ne fényezzük a történéseket, kedves büdöskomcsizós, drága Egyetlenem! Remélem így eléggé kulturált, csak szóljál Nyuszkó, nem tudtam, hogy ilyen érzékeny lelkületűek a büdöskomcsizósok.  Édes Szívecském, annyi vadász van a mi kis országunkban, nem csoda, hogy rászoktatták Jani bát is, tán' ennyi egy ország vezetőjének járt, - ha már repülőre nem mert ülni, nem lehetett vadászpilóta, vagy lett vóna mozdonyvezető?  No, akkor mégeccer egy szépet: csóközön. Imádlak, majdnem, mint Jani bát és Fletót.   Ui.: Nyuszifül, nem fogok soha többé rágyújtani, csak szeretteljes nótákra.

filiszteus

#8794 Re: Re: Re: Kedves Filiszteus Úr!

2012-03-12 15:58

#8793: egy baloldali - Re: Re: Kedves Filiszteus Úr!

Tisztelt Baloldali Entellektüel!

Szerintem nem jártunk együtt gőzfürdőbe, tehát megkímélhetne a gustztustalan bizalmaskodásától. Valószínűleg  összetéveszt valamelyik alkalmi partnerével. Tudja én elég el nem ítélhető módon inkább homofób vagyok az Önök terminológiája szerint. Tudom, hogy ez nagyon maradi és kirekesztő viselkedés, de nem tagadhatom meg magamat.

És már sokadszor megpróbálom megértetni Önnel, NEM ÍRTAM SOHA MÁS NICKNÉVEN ÉS NEM BÜDÖSKOMCSIZTAM!

Bármilyen nehéz elképzelni vannak még rajtam kívül mások is, akik nem rajonganak gyurcsány ferncért és elődjeiért.

Ha ezt nem kulturált formában teszik az nem az én felelősségem.

egy baloldali

#8795 Re: Re: Re: Re: Kedves Filiszteus Úr!

2012-03-12 16:10

#8794: filiszteus - Re: Re: Re: Kedves Filiszteus Úr!

Már semmi nem jó? Egyébként én az időkénti felbukkanóról írtam, Ön pedig magára vette. Ismeri a régi közmondást, legközelebb tartsa ahhoz magát, és kívánok további kellemes gőzfürdőzést!    Ui.: Miért nem őt szólítja fel a kulturált viselkedésre?

egy baloldali

#8796 Re: Re: Re: ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

2012-03-12 16:15

#8792: Hol vannak? - Re: Re: ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

"Hova tűntek a ravatalnál 3 napig kígyózók!"   - Valószínűleg abból lett a világ körgyűrűje!

demokrata

#8797 Re: Re: Re: Kedves Filiszteus Úr!

2012-03-12 16:18

#8793: egy baloldali - Re: Re: Kedves Filiszteus Úr!

Az utolsó évtizedben felült a repülőre is, ha muszály volt. Az tény, hogy nem szeretett repülni, én sem tudom megszeretni annak ellenére, hogy amikor még lehetett 90 előtt pontokat gyűjteni, 48.000-ig jutottam, mikor otthagytam a külkert. Ha választani lehetett, hogy vonattal utazzak Berlinbe, vagy repülővel, természetes volt, hogy a repülést választottam. Kipróbáltam egyszer a vonatozást, hálókocsi I.osztályon és győzött a  repülő.

egy baloldali

#8798 Re: Re: Re: Re: Kedves Demokrata!

2012-03-12 16:23

#8797: demokrata - Re: Re: "győzött a repülő"

Kedves Demokrata! A nagyobbik fiam vitorlázórepülő pilóta (is), majd elviszi Önt egy-két körre, velem együtt, ha van kedve hozzá.

demokrata

#8799 Re: Re: Re: Re: Re: Kedves Demokrata!

2012-03-12 16:32

#8798: egy baloldali - Re: Re: Re: Re: Kedves Demokrata!

Nincs bizalmam a kisgépekhez. Egyszer volt szerencsém rendőrségi helikopteren repülni másfél órát. Nagy élmény volt, de majd össze csináltam magam. Szóval inkább a méreteset. Persze annak is van felső határa, ezt a legújabb 700 fős 2 emeleteset sem szeretném közelebbről megismerni. A Jumbo-jet is már nagyon nagy. Amúgy köszönöm a meghívást. Legyűröm a bizalmatlanságot és megyek. Azért előbb még megjárom a most befizetett utamat, már alig várom.

Vilmos

#8800 Re: Re: Re: Re: Kedves Filiszteus Úr!

2012-03-12 16:46

#8794: filiszteus - Re: Re: Re: Kedves Filiszteus Úr!

TE JOBBOLDALI F@REK FILISZTEUS ÉS TE MI VAGY, VAGY MINEK KÉPZELED MAGAD, IDEJÖSSZ LETORKOLNI BALOLDALI ÉRZELMŰ EMBEREKET, MERT AZ AGITPROP TITKÁRI TEENDŐID NEM VEZETNEK EREDMÉNYRE?????  VÁLASSZÁL MAGADNAK OLYAN FÓRUMOT, AMELYIK MEGFELELŐ NEKED, MÁS SZÓVAL VEGYÜLJÉL A FAJTÁDDAL!!!!!