Peticiok.com

Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

nemszadista#801 Sep 14, 2011, 16:42

Re: Re:

Korrupciós bűncselekmények miatt.

Vendég#802 Sep 14, 2011, 16:42
Akkor kellett volna TILTAKOZNI, mikor legelőszörgyaláztákj a MINELT, de akkor Kiss Péternek az volt a véleménye, h "mi" nem vagyunk OLYANOK. IGEN????? Evvégre nem ŐT bántották köpték le, a baloldal elment a MAFLASÁGIG. Egyetlen E M B E R van/volt, aki képes volt ÉRTÜNK is dolgoznbi, és nem a zsebét tömni....!IGEN meg kell VÉDENÜNK, nem az mszp teszetoszaságára várni, mert akkor sohanapján lesz megvédve.
Vendég#803 Sep 14, 2011, 16:43
Elképesztő, hogy a 21. században meg lehet rágalmazni egy volt miniszterelnököt, mert a szerepzavaros OV gyűlöli Gyurcsány Ferencet!
Vendég#804 Sep 14, 2011, 16:43
Nagyon szomorú. 21 században valakit,hamis vádakkal gyanúsítani.Most személyesen Gyurcsány Ferenc Miniszter elnököt. Leszámolás??Akár kinek a parancsa Undorító..Köztársaságban ilyen nincs.DIKTATÚRA !!!
Vendég#805 Sep 14, 2011, 16:43
Gyalázat!!!
Vendég#806 Sep 14, 2011, 16:43
Ez egy koncepciós eljárás!!!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#808 Sep 14, 2011, 16:45

Re:

#806: - Azért lenne koncepciós eljárás, mert ti azt mondjátok? :) Egyébként Gyurcsányt Schiffer András, az LMP frakcióvezetője jelentette fel.

Vendég#809 Sep 14, 2011, 16:45
Szégyen és gyalázat amit művelnek!
Countess#810 Sep 14, 2011, 16:45
GYALÁZATOS ÉS ALJAS!!!
Vendég#811 Sep 14, 2011, 16:46
El a kezekkel Gyurcsány Ferenctől!!!!

Aljas, koncepciós eljárás!Személyes bosszu Orbán retteg tőle!

Libuka
Vendég#812 Sep 14, 2011, 16:46

Re:

Vendég#813 Sep 14, 2011, 16:47
Tulajdonképpen nem lehet mit szólni! Az ember (nem a zember) néz, mint a Rozi a moziban és nem érti mi történik kis hazánkban. Minden szinten tiltakozni kell a demokrácia megcsúfolása ellen.
Vendég#814 Sep 14, 2011, 16:48
Milyen igaza volt Kertész Imrének, mikor azt mondta, hogy egy kis bőrönd, előkészítve legyen otthon, nem tudni, mikor kell menekülni, vagy mikor visznek.
Vendég#815 Sep 14, 2011, 16:50
Gyurcsány a legbölcsebb beszédet mondta a Parlamentben kiadásakor, amit tőle hallottam. Higgadtan az ellenfeleit is megdicsérte, és ez nagyon jó volt, mert valóban nem mindenki ért egyet a FIDESZ-ben sem! Csak náluk (szerencséjükre) még nagy a pártfegyelem! Sok sikert a bölcs nem sértő hangvételű küzdelemhez! Domokos Zsuzsa tanár, publicista
Vendég#816 Sep 14, 2011, 16:51
Ez szinte megszólalásig azonos a Rákosi éra koncepciós pereivel.Ok kitalálva, gumitörvény ráhúzva.Akkor is voltak és most is vannak ügyészek bírók akik mindent megtesznek azért hogy kimutassák a rendszer iránti lojalitásukat (esetlegesen leeső velős csontért) nem törődve azzal hogy nekik pártatlanul a jog és igazság oldalán kellene állniuk.
Tibor#817 Sep 14, 2011, 16:51

Re: Tiltakozás Gyurcsány Ferenc koncepciós eljárás miatt

Vendég#818 Sep 14, 2011, 16:52

Re: Re: Tiltakozás Gyurcsány Ferenc koncepciós eljárás miatt

Egy barát#819 Sep 14, 2011, 16:53
Én ott voltam Őszödön. Ámulva és megdöbbenve hallgattam a miniszterelnököt.
Úristen! Hova keveredtem? - gondoltam és nem voltam ezzel egyedül.Hallottam a reakciókat is hatalmasainktól, ami szintén megdöbbentő volt. Most ismét elolvastam és mai is nagy hatást gyakorol rám. Aki ott volt, pontosan tudja, hogy minden, ismétlem minden szónak megvolt a maga jelentése és jelentősége.
Azóta tisztelem Gyurcsány Ferencet. Azt is tudom, hogy ez volt a "halálos ítélete".
Láttam amikor hátba szúrták bosszúra éhes "barátai" és lehetetlenné tették kormányzását, kicsinyes, aljas érdekek miatt.
Lélekben vele voltam most is a parlamentben és tudtam nem fog csalódást okozni.Így is történt.
Most is tisztelem Őt, becsülöm nyíltságáért, tisztességéért, kitartásáért és ez így is marad bármi történjen!
Vendég#820 Sep 14, 2011, 16:53
Koncepcios perek és Magyarország kiírása a Demokratikus országok sorából egyenlő Orbán kormány.
Vendég#821 Sep 14, 2011, 16:53
A demokratikus Magyarországért, minden diktatúrát ellenzőnek alá kellene írni ezt a petíciót.
Vendég#822 Sep 14, 2011, 16:53
Nem hagyhatjuk, hogy olyan országban éljünk megalázva, ahol ezt meg lehet tenni!
Vendég#823 Sep 14, 2011, 16:53

Ahogy már más is megírta, ez nem Gyurcsány Ferencről szól, nem őmellette! Mit szólna egy NORMÁLIS fidesz-barát, ha újra Gyurcsány Ferenc lenne a miniszterelnök és bosszút akarna venni Orbán Viktoron? Habár ez nem fordulhat elő. Mindezt csak azért kérdezem, mert aki elsősorban a demokráciát szereti és csak aztán a fideszt, ö is tiltakozzon.
Mert amit Orbán Viktor művel, az nemtelen bosszú és itt nem Sukoróról vagy a MOL-részvényekről van szó.
Most majd ez lesz a módi a Magyar Köztársaságban, hogy minden miniszterelnök lecsukatja vagy - mint egy afrikai kuntakinte-köztársaságban - hogy kivégzőosztag elé állítja riválisát, aki két választást is megnyert előle?
Európai magatartás ez?

Vendég#824 Sep 14, 2011, 16:56
Minden szóval egyetértek. Megdöbbentö és tragikus ez az eljárás egy EU tagállam demokratikusan megválasztott volt miniszterelnöke ellen. Véglegesen el kell búcsúznom egy szép álomtól: Gyurcsány és Orbán együtt isznak egy korsó sert, mint ahogy ez az SPD és a CDU vezetöi között bevett szokás...

Üdvözlettel:
Theo Kroh gyógypedagógus

Vendég#825 Sep 14, 2011, 16:56
Szégyen az hogy idáig eljutottunk. Támogatom a petíciót, mert félő, hogy a "rabláncon rángatott" Gyurcsány Ferenc sok félrevezetett emberben örömöt gerjeszt, ugyanakkor egyetértettem Gyurcsány Ferenccel, amikor kérte a mentelmi jogának felfüggesztését. Talán még nem tartunk ott, hogy egy nyílvános tárgyaláson ne lehessen nevetség tárgyává tenni a vádlókat, és az Öket "kiszolgáló" apparátust. Ország, világ előtt szégyenülhetnének meg a hatalom jelen bitorlói. Éljen az igazság!