Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
#806: - Azért lenne koncepciós eljárás, mert ti azt mondjátok? :) Egyébként Gyurcsányt Schiffer András, az LMP frakcióvezetője jelentette fel.
Aljas, koncepciós eljárás!Személyes bosszu Orbán retteg tőle!
Libuka
Re: Tiltakozás Gyurcsány Ferenc koncepciós eljárás miatt
Re: Re: Tiltakozás Gyurcsány Ferenc koncepciós eljárás miatt
Úristen! Hova keveredtem? - gondoltam és nem voltam ezzel egyedül.Hallottam a reakciókat is hatalmasainktól, ami szintén megdöbbentő volt. Most ismét elolvastam és mai is nagy hatást gyakorol rám. Aki ott volt, pontosan tudja, hogy minden, ismétlem minden szónak megvolt a maga jelentése és jelentősége.
Azóta tisztelem Gyurcsány Ferencet. Azt is tudom, hogy ez volt a "halálos ítélete".
Láttam amikor hátba szúrták bosszúra éhes "barátai" és lehetetlenné tették kormányzását, kicsinyes, aljas érdekek miatt.
Lélekben vele voltam most is a parlamentben és tudtam nem fog csalódást okozni.Így is történt.
Most is tisztelem Őt, becsülöm nyíltságáért, tisztességéért, kitartásáért és ez így is marad bármi történjen!
Ahogy már más is megírta, ez nem Gyurcsány Ferencről szól, nem őmellette! Mit szólna egy NORMÁLIS fidesz-barát, ha újra Gyurcsány Ferenc lenne a miniszterelnök és bosszút akarna venni Orbán Viktoron? Habár ez nem fordulhat elő. Mindezt csak azért kérdezem, mert aki elsősorban a demokráciát szereti és csak aztán a fideszt, ö is tiltakozzon.
Mert amit Orbán Viktor művel, az nemtelen bosszú és itt nem Sukoróról vagy a MOL-részvényekről van szó.
Most majd ez lesz a módi a Magyar Köztársaságban, hogy minden miniszterelnök lecsukatja vagy - mint egy afrikai kuntakinte-köztársaságban - hogy kivégzőosztag elé állítja riválisát, aki két választást is megnyert előle?
Európai magatartás ez?
Üdvözlettel:
Theo Kroh gyógypedagógus
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
Korrupciós bűncselekmények miatt.