Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
#4325: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
ráérsz, elvagyolunk nélküled
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
ha engem kérdeztek, nálunk mindenki oly fiatal, ne őrüljön a fidesz had
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
jé, jó a mobilom, csak a töltője vacakol
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
akkor jaj lesz a fidesznek, mert mi fiatalok ott hagyjuk őket, és csak a ...desz marad...
Várom f év 23-át, vezíír elrepül EU-ba, így aztán békés, balhé mentes "összeröffenés" várható.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
akkor nem vagy nyugger? mert én sem leszek soha , örök ifjú vagyok
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Re: Re: Re:
#4337: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: Re:
ok, így gondoltad? Nem szeretném, ha rasszistának néznének, soha életemben nem voltam az.
Re: Re: Re: Re:
#4338: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Re: Re:
én sem voltam és nem is leszek, ASZTROLÓGUS LESZEK helyette
Re: Re: Re:
#4337: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: Re:
67-én. Ez persze nem igaz, mert a szeptember 30 napos. Velem kezdődött szeptemberben a születésnaposok sora, mert hajnali 1/2 1-kor megláttam a napvilágot 4,3 kg-val. Azóta sem vagyok vézna.
Re: Re: Re: Re:
#4340: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Re: Re: ÉLJEN A DEMOKRÁCIA és a vízöntők, utóbbi én vagyok.
Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
#4319: - Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen tökéletesen helyesíró
A koncesszió és koncepció összekeverése nem éppen helyesírási probléma... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
#4343: - Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
Ez igaz, de én akkor sem kevertem. Aki ezt összekeveri, az helyesen sem tud írni, ennyi volt a náthás gondolatom.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#4342: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Re: Re: Re: Re:
a te korodban még úgy illő
Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
#4343: - Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
én vótam az, nem mindegy, konc ide, konc oda, pesten nem számít, falun meg nem nézik, mondta orbán atya a plébánusunk
Re: Re:
#4282: - Re: az előző kormány utolsó 2 évében lett a világválság, amiből elkezdte Bajnai kivezetni az országot,
Hát persze. Bajnai kapusnak leginkább az lehetett a feladata, hogy az MSZP-SZDSZ rablóbanda garazdálkodásának meghosszabbítása közben eltüntesse a nyomokat a sok disznósággal kapcsolatban. "Szakértő" működése alatt 2000 milliárdal esett a GDP és ugyanennyivel nőtt az államadósság.
Gyurcsány Ferenc lesz a nagy Ő ismét
gyerekek, aki sokat gondókodik, abbúl semmi jó nem származhat... ... egy a lényeg, egy a fontos...A SZÍVÜNK OLDALA...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
#4344: - Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
Nem ezt írtad ugyan, de ebben igazad van, mert emlékeim szerint az illető helyesírása is iszonyú volt.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#4345: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
vagy már megint.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
#4324: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Újabb eljárás indulhat Gyurcsány ellen
Az nem egészséges. Próbálkozgat az ember, le kell sajnálni. Más: T-mobilos vagy?