Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#4001 Gyurcsány ötlete volt...

2011-10-13 03:17

"Eltörlik azt a 2008 közepén, a Gyurcsány-kormány idején életbe lépett szabályt, amely szerint Magyarországon bárki, érdemi ellenőrzés nélkül egy óra alatt létrehozhatja társaságát. Az egyórás ügyintézést előíró passzust már meghozatalakor sokan támadták. Egyes szakértők úgy vélekedtek: a paragrafus teret nyithat a gazdasági visszaélések, például az adócsalás és a pénzmosás előtt. A bűnözői csoportok – hangzott az érvelés – napok alatt több tucat vállalkozásból álló szövevényes céghálót alakíthatnak ki, mindezt anélkül, hogy a láncolat bárkinek szemet szúrna. A szociálliberális időkben született szabály ugyanis kimondta: a cégbíróság nem ellenőrizheti az egyszerűsített úton érkező kérelmek tartalmát, a beadványokat – a formai elemek vizsgálata után – 60 percen belül be kell jegyeznie.

Ha a képviselők elfogadják a javaslatot, úgy a cégbíróság az általános szabályok szerint, 15 napon belül bírálja majd el a cégbejegyzési és a változásbejegyzési kérelmeket – mondta kérdésünkre Kenesei Judit. A fővárosi cégbíróság vezetője rámutatott: mindez azt is jelenti, hogy a jövőben valamennyi beadvány tartalmát megvizsgálnák a cégbírók. A bírósági vezető szerint a kérelmek részletes elemzése gátat szabhat a mind nagyobb méreteket öltő céges visszaéléseknek, a gazdasági bűnözésnek.

A szakminisztérium hasonló várakozásokat fogalmazott meg. Kérdésünkre a KIM közölte: a könnyű cégalapítással sokan visszaéltek, rövid időn belül megkárosítva a hitelezőiket és az államot. A társaságok egy része fantomizálódott, vagy hatalmas tartozásokat felhalmozva teljesen áttekinthetetlen módon, sorozatosan gazdát cserélt. A tárcánál hozzátették: jelenleg zajlik a javaslat közigazgatási és szakmai egyeztetése.

Egyesek tudni vélik, az egyórás cégbejegyzés gondolata Gyurcsány Ferenctől származott. Állítólag a volt miniszterelnök az egyik kormányülésen úgy fogalmazott: ha gyors, legyen valóban gyors, legyen egyórás. Az Európa-szerte példátlanul rövid, 60 perces ügyintézési határidőt ezután iktatta törvénybe a parlament akkori szociálliberális többsége."

 

Hát igen, a  Gyurcsány-féle bűnözőknek a zavarosban való halászás a lételeme... Ezt a rendelkezést ugyan már korábban el kellett volna törölni, de feltehetőleg eddig a feszített tempójú törvénykezésben nem jutott rá idő és energia.

Mindhalálig Gyurcsány

#4002

2011-10-13 08:29

Korábban tartja meg október 23-i rendezvényét az "Egymillióan a sajtószabadságért" mozgalom.
Ebből is látszik, hogy ki az, aki nem balhézni megy, hanem békés megmozdulást akar. Nem mindig az az erős, aki annak látszik.
Okos dntés volt, ott leszek. Hajtsunk fejet 1956. mártírjai előtt, ne engedjünk a provokációnak!
Gratulálok a szervezőknek.

Vendég

#4003

2011-10-13 09:23

Sajnos ezek 2/3 -al azt csinálnak amit akarnak. Remélem észhez tér a NÉP!!!!!!!

Vendég

#4004 Re:

2011-10-13 10:11

#4003: -  

 Én is remélem, de mikor? Még mindig rengeteg ember van, aki még ha a saját bőrén is érzi, hogy nem jó, ami ma folyik, akkor sem fogja elismerni, mert a gondolkodása odáig terjed, hogy a 2/3-al megverték a "komcsi"-kat. A következmények nem érdeklik addig, míg neki sem lesz már pénze a napi megélhetéshez.

Azért is Gyurcsány Ferenc

#4005 Re:

2011-10-13 11:02

#4002: Mindhalálig Gyurcsány -

Természetesen ott leszünk, és az általad itt leírtakat csak ismételni tudom.

bűnügyi hírek

#4006 Re: Re: hajrá FUTAMGYŐZTES Lázár testvérek, HAJRÁ MAGYAROK

2011-10-13 11:16

#3999: BŰNÜGYI HÍREK, NO FENE - Re: hajrá FUTAMGYŐZTES Lázár testvérek, HAJRÁ MAGYAROK

Ez nem semmi, ez a tipikus esete a bort iszik és vizet prédikál közmondásnak. Ha ez a büntető eljárás keretében bizonyítást nyer, már pedig a lezajlott házkutatásokon találtak alapján tárgyi bizonyítékok vannak, akkor a Fidesznek addig tartott a pályafutása. Mivel bűnös pénzből  finanszírozták a kampányát, akkor már úgye bűnözői rétegnek nevezhető az adócsaló banda, szép kis baráti kör.   EZ A SZÉGYEN MAGASISKOLÁJA, úgye innentről szokott kezdődni a honorárium és stb., majd az is kiderül, mint ma az égbolt Budapesten.

még kér a nép

#4007 Re: észhez tér a nép

2011-10-13 11:40

#4003: -

A NÉP MINDIG ÉSZHEZ TÉR, ez alól ezek sem lesznek kivételek, hiszen mindenki a saját zsebén fogja érezni az elcseszett gazdaságpolitikájuk eredményét, minusz előjellel. Amit a gazdagoknak és saját maguknak leszakítottak a költségvetésből, azt valakinek meg kell fizetnie,  a   n é p n e k .


Vendég

#4008

2011-10-13 11:44

Minden, mindennel összefügg !!! Vagy van demokrácia, vagy nincs !!!

FELHÍVÁS MAGYARORSZÁG MINDEN ÁLLAMPOLGÁRÁHOZ!!!

HONFITÁRSAINK !

MA MAGYARORSZÁGON NINCS OLYAN ÁLLAMPOLGÁR LEGYEN AZ ÁPOLÓ, KŐMŰVES, RENDŐR, TISZTVISELŐ, TŰZOLTÓ, VASUTAS, TANULÓ VAGY NYUGDÍJAS, AKINEK CSALÁDJA VALAMELY TAGJÁT NE ÉRINTENÉ HÁTRÁNYOSAN A BANKOK TISZTESSÉGTELEN HITELEZÉSI GYAKORLATA !!!

A BANKI KÁROSULTAK KIJELENTIK, NEM TARTANAK IGÉNYT ARRA, HOGY MÁS ADÓFIZETŐK TERHÉRE FINANSZÍROZZÁK A BANKOK ÁLTAL NEKIK OKOZOTT KÁROKAT!!!

A BANKI KÁROSULTAK AZT AKARJÁK, HOGY A KORMÁNY KÖTELEZZE A BANKOKAT A KORREKT HITELEZÉSRE ÉS A TELJES KÖRŰ ELSZÁMOLÁSRA !!!

A BANKI KÁROSULTAK KIJELENTIK, HOGY A BEDŐLT HITELEK KÁRTALANÍTÁSÁT ÉS VÉGKIELÉGÍTÉSÉT A BANKOK EXTRAPROFITJÁBÓL KELL RENDEZNI, MÍG A TÖRLESZTŐ RÉSZLETEK EGYOLDALÚ, JOGALAP NÉLKÜLI EMELÉSÉBŐL KELETKEZETT TÖBBLETBEFIZETÉSEKBŐL A HITELEK TŐKETARTOZÁSÁNAK ÖSSZEGÉT KELL CSÖKKENTENI !!!

SENKIT NE TÉVESSZEN MEG A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJA, ORBÁN RETORIKÁJA!

NEM A HITELESEKET KELL MEGMENTENI, HANEM A MAGYAR EMBEREK BECSÜLETÉT, A GENERÁCIÓK ALATT, ÉLETEK MUNKÁJÁVAL, GYERMEKEINK JÖVŐJÉNEK BIZTOSÍTÁSÁRA ÖSSZERAKOTT VAGYONUNKAT KELL MEGÓVNI !.
ÉS A LEGFONTOSABBAT: A BANKI KÁROSULTAK ÉS CSALÁDJAIK ÉLETÉT KELL MEGMENTENI !!!

ÁLLJUNK KI MAGUNKÉRT, MÁSOKÉRT, EMBERI JOGAINKÉRT!!!

Kérjük Te is írd alá a: "KIÁLTVÁNY !!! NYÍLT LEVÉL A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELNÖKÉHEZ !!!" petíciót.

www.peticiok.com/banki_karosultak_forumanak_peticioja

MINDEN EZER ALÁÍRÁST KÖVETŐEN ÁTADÁSRA KERÜL
A KÖZTÁRSASÁG ELNÖKÉNEK
A MINISZTERELNÖKNEK
A PARLAMENT ELNÖKÉNEK
A PARLAMENTI PÁRTOK ELNÖKEINEK
nyílt levélként valamennyi országos médiának


BANKI KÁROSULTAK
CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS
hitelkarosult.info@gmail.com

Vendég

#4009 Re: Gyurcsány ötlete volt...

2011-10-13 12:09

#4001: - Gyurcsány ötlete volt...

Kifogyhatatlan ötletgazda ez a Gyurcsány...  Számomra a legemlékezetesebb az volt, hogy 2006 februárjában nagy dérrel-dúrral levitték az ÁFA-t 25%-ról 20%-ra ("ötéves program" keretében), majd 2006 májusában (sokkal kevesebb felhajtással) visszaállították 25%-ra.

MADARAT TOLLÁRÓL, EMBERT A BARÁTJÁRÓL

#4010 Gyurcsány ötlete volt AZ ADÓCSALÁSSAL GYANÚSÍTOTT FIDESZ SZPONZOR LÉTREHOZÁSA IS

2011-10-13 12:13

#4001: - Gyurcsány ötlete volt TOVÁBBÁ, HOGY A NYUGAT-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ EDDIGI LEGNAGYOBB ÖSSZEGŰ ADÓCSALÁSSAL GYANÚSÍTOTT VÁLLALKOZÓI RÉTEGE LEBUKJON

A NÉGYMILLIÁRDOS ADÓCSALÁSSAL GYANÚSÍTOTT SZERVEZET -A FIDESZ NAGY SZERENCSÉJÉRE- AZ ÁLTALAD IS EMLÍTETT ZAVAROSBAN PECÁZOTT.  ÍGY TUDTA TÁMOGATNI ORBÁN VIKTOR VÁLASZTÁSI KAMPÁNYÁT, VÉGÜLIS KÖZVETETT MÓDON AZ ÁLLAMKINCSTÁR KASSZÁJÁBÓL. GONDOLOM, EZT A FIDESZ MAJD, HA ELJÖN AZ IDEJE, BECSENGETI A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁRBA.   EGYÉBKÉNT BIZTOSAN NEM IS TEHETNEK RÓLA, MERT A BARÁTI KÖRÉT MINDENKI MÁSSAL VÁLASZTATJA MEG, MAGUKAT PEDIG A SZAVAZÓKKAL, VAN, AKI ILYEN ÁRON IS.

Azért is Gyurcsány Ferenc

#4011 Re: ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC, AKI MIATT FOROG A FÖLD IS

2011-10-13 12:20

#4002: Mindhalálig Gyurcsány - ÉS A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG

 

Igazi Demokrata
Vendég

#4012 Re: Re: ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC, AKI MIATT FOROG A FÖLD IS

2011-10-13 12:52

#4011: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC, AKI MIATT FOROG A FÖLD IS

Szent Fletó, ments meg bennünket, mint Putyin az oroszokat!

http://blogs.reuters.com/faithworld/2011/05/25/vladimir-putin-is-saint-and-saviour-for-russian-cult/

 

Demokratikus litániára, demokraták!

 

Hiszek Gyurcsányban, az egyedül demokratikusan üdvözítőben!

Gyurcsány Ferencet MINISZTERELNÖKNEK, Orbán Viktort kőbányába követ törni! (20x)

Gyurcsány az igaz baloldal egyetlen és igaz prófétája!  (3x)

Nincs más igaz próféta, csak Gyurcsány, áldassék a demokratikus baloldali neve!

Legyen végre béke és biztonság az országban, emelje a MINISZTERELNÖK ÚR ötszörösére a mi nyugdíjunkat, csökkentse ötödére a fideszes nyugdíjasokét és zárja be Recskre azt a sok fasiszta fideszest. aki nem nyugdíjas! (3x)


Ne kelljen félni a holnaptól és a mától, mert most nagyon félek, hiszen Gyurcsány Ferencet bíróság állítják holmi apró telekpanama miatt! (20x)

Tisztuljanak le az emberek fejében a gondolatok: szeressék meg végre Gyurcsány Ferencet és utálja MINDENKI azt a rohadt Orbánt! (10x)

Az unokáimnak szebb jövőt, nyugodt életet kívánunk: Legyen úgy megint, mint a régi szép időkben, Kádár elvtárs idejében! (3x)

Gyurcsány az igaz baloldal egyetlen és igaz prófétája!  (3x)

Nincs más, csak Gyurcsány és senki más!

Gyurcsány hatalmas! Gyurcsány dicső! Gyurcsány mindenható!

Gyurcsány a mi urunk és csak neki szolgálj!

Gyurcsány, Gyurcsány! (10x)  Feri, Feri! (3x)  Fletó, Fletó! (3x)

Húzzunk beléd!

 

 

friss bűnügyi statisztika

#4013 Re: Re: Re: ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC, AKI MIATT FOROG A FÖLD IS

2011-10-13 13:55

#4012: Igazi Demokrata - Re: Re: ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC, AKI MIATT FOROG A FÖLD IS

.és, ami lemaradt, -  FIDESZT SZPONZORÁLÓ CÉG,  AKIKET LEFÜLELT A NAV,  6x,   - ÁLLÍTÓLAG  MINUSZ 4 MILLIÁRD,                                                           - DEUTSCH-FÉLE BELÉPTETŐ- RENDSZER, 7x  - TÉNYKÉNT   MÍNUSZ 8 MILLIÁRD, csak, mert  így korrektebb..

Gondolkozz

#4014 Re: Re: Gyurcsány ötlete volt...

2011-10-13 15:03

#4009: - Re: Gyurcsány ötlete volt... 

 Egyoldalúan gondolkodik uraságod!


Vendég

#4015 Re: Gyurcsány ötlete volt AZ ADÓCSALÁSSAL GYANÚSÍTOTT FIDESZ SZPONZOR LÉTREHOZÁSA IS

2011-10-13 15:04

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-10-13 15:05


Mindhalálig Gyurcsány

#4017 Re: Re:

2011-10-13 15:08

#4005: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re:  

 Hogy tudnánk egy találkát összehozni?


Vendég

#4018 Re: Re: Re:

2011-10-13 15:39

#4017: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Re:

Például járuljatok ugyanabban a megadott időben Gyurcsány hátsójához!


Vendég

#4019 Azt a szívességet nem fogjuk megtenni neki, hogy mártírrá válhasson

2011-10-13 16:04

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi elnök-frakcióvezetője korábban az ATV-ben azt mondta: azt fogja javasolja, hogy még a novemberi pártkongresszus előtt zárják ki Gyurcsány Ferencet a szocialista pártból. Az InfoRádió Aréna című műsorában árnyalta ezt a kijelentését, és azt közölte: klasszikus értelemben nem javasolja a kizárást.

"Azt a szívességet nem fogjuk megtenni neki, hogy mártírrá válhasson" - emelte ki a szocialista politikus. Horváth Csaba szerint ha a volt kormányfő nem találja ebben a politikai családban a helyét, akkor az a tisztességes tőle, hogy távozik, ám ha Gyurcsány Ferenc úgy dönt, hogy beáll a sorba, abbahagyja a kibeszélést, akkor lehet, hogy megváltoztatja róla a véleményét

Mindhalálig Gyurcsány

#4020 Re: Re: ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC, AKI MIATT FOROG A FÖLD IS

2011-10-13 16:10

#4011: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC, AKI MIATT FOROG A FÖLD IS  

 Látod, még a privát levélváltásunkba is belerondít ez a hívatlan ...

Üdv.

M.H.Gy., azaz:


Vendég

#4021 Re: 10 fős lehet Gyurcsány frakciója

2011-10-13 16:48

#3993: - 10 fős lehet Gyurcsány frakciója

Kizárt, hogy az MSZP egyben marad, véli a Political Capital vezető elemzője. Krekó Péter szerint a platform kiválása nem kérdés, Gyurcsányék csupán azért hezitálnak, mert egyelőre nem biztosak benne, hogy meglesz a frakcióalakításhoz szükséges tíz képviselőjük

Az egyébként mindegy, hogy pártszakadás esetén továbbra is az MSZP, vagy esetleg a Jobbik lesz a legerősebb parlamenti frakció – jegyezte meg Krekó -, hiszen az ellenzéki pártok eddig sem tudták érdemben befolyásolni a kormányzati döntéseket.

Az viszont már sokkal problémásabb az MSZP és a Jobbik viszonyát illetően, hogy ha a szocialisták továbbra is ezt az „öngyilkos politikát” folytatják, akkor egyrészt a radikális párt tovább erősödhet az MSZP-vel szemben, másrészt könnyen elképzelhető, hogy ez esetben az MSZP támogatottsága rövid időn belül akár 5% alá is kerülhet, figyelmeztetett Krekó. A romló közhangulat, a baloldal bénultsága és a kormány népszerűségvesztése pedig igen kedvező környezetet teremt a Jobbik számára, hogy tovább növekedjen, tette hozzá.

http://atv.hu/cikk/20111013_kreko_peter?source=hirkereso

 

Azért is Gyurcsány Ferenc

#4022 Re: Re: Re: ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC, AKI MIATT FOROG A FÖLD IS

2011-10-13 16:51

DR. CSERNUS

#4023 Re: Re: 10 fős lehet Gyurcsány frakciója

2011-10-13 16:59

#4021: - Re: 10 fős lehet Gyurcsány frakciója

BUGYUTA, MÁR HÁNYSZOR ELMAGYARÁZTAM NEKED A SZÁZALÉKOK,   MEG A VEZETŐ ELEMZŐK VÉLEMÉNYÉNEK   JELENTÉSÉT, MINDEGY,    MERT  MINDEN SZINTEN SZINTE MINDEN GYURCSÁNY FERENC.


Vendég

#4024 Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

2011-10-13 17:03

#4021: - Re: 10 fős lehet Gyurcsány frakciója

Hétfőig vallania kell minden szoci képviselőnek: megy vagy marad

Mesterházy Attila MSZP-elnök ultimátumot adott Gyurcsányéknak. Hétfőig minden MSZP-snek nyilatkoznia kell, hogy megy, vagy marad.

 

http://nol.hu/belfold/mesterhazy_irasos_nyilatkozatot_ker_mindenkitol__ki_marad_es_ki_megy_

autistának

#4025 Re: Re: Re: Re: egyetértek

2011-10-13 17:03

#4018: - Re: Re: Re:

MERT GYURCSÁNY HÁTULRÓL IS TÖBBET ÉR, MINT A FITYISZ ELŐLRŐL VAGY ÓDALRUL.