Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

vidéki

#3601 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

2011-10-05 17:25

#3598: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen 

 Úgy látszik, nem voltam előg érthető. Ti amortizáltátok le módszeresen Gyurcsányt, az MSZP pedig rengeteg hibát vétett. A Ti aljas, nemtelen, tisztességtelen versengésetek, könyöklő, eltipró gátlástalan politikátok vezetett ide, ahol most tartunk. Elismerni úgysem fogtok soha semmit, az nem jellemző rátok. Látod, ez a gondolatsor is, ez a 3 sor fent szintén belétek lett szuggerálva. Ti nem látjátok egyáltalán a saját hibáitokat, a gátlástalanságotok pedig az egeket veri. Ezért nem lehet veletek vitatkozni, mert az ember levezet valamit, mát itt is van a válasz a szemináriumon tanultakból. Hálásak vagytok Gyurcsánynak, hogy leamortizálta az MSZP-t. Ha kicsit is gondolkodnál, gondolkodnátok,  el kéne ismerned, hogy nem ő volt, hanem Ti. Egyszer még nagyon fogjátok szégyellni, már a jobbérzésűek, mert nyilván van közöttetek is jó pár, aki már rég szégyelli a 2/3-ot. Én szívesen néznék szembe veled személyesen is, de Ti erre alkalmatlanok vagytok. Hát akkor maradjunk meg így, nem kérek választ, mert abból megintcsak az sülne ki, hogy hálás vagy Gyurcsánynak, pedig Semjénnek és Navracsicsnak, no meg Lázárnak és a többi szégyentelennek kellene hálálkodnod.


Vendég

#3602 A hisztéria csúcsa! :)))

2011-10-05 17:28

"…a jobboldal, annak a radikális szárnya rátört a hazára" - mondta Gyurcsány az ügyészeknek. :D :D

Gyurcsány tehát azonosította önmagát az országgal, a magyar állammal. :)))) Ez ám a móka! :D
CSAK, HOGY TUDD

#3603 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

2011-10-05 17:29

#3597: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

...vagy szabadlábon hagyása meghiúsítja az eljárást, összebeszélés, tanuk befolyásolása stb. DE ABBAN AZ ESETBEN, HA VALAKI ÉL AZON JOGÁVAL, HOGY NEM KÍVÁN VALLOMÁST TENNI,  AZ ÜGYÉSZSÉG INDÍTVÁNYOZZA AZ ELŐZETES LETARTÓZTATÁSBA VÉTELT, EZT KÉRDEZD MEG VIKTORTÓL. ...ez mindenképpen meghátrálás volt...


Vendég

#3604 Re: A hisztéria csúcsa! :)))

2011-10-05 17:36

#3602: - A hisztéria csúcsa! :)))

LEHET, HOGY NEM LESZ MAJD AKKORA MÓKA, HA BEMASÍROZNAK A FALUDBA


Vendég

#3605 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

2011-10-05 17:38

#3601: vidéki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

Természetesen amortizáltuk, ahogy tudtuk. (Ahogy ti is próbáltátok és próbáljátok, időnként iszonyúan mocskos módon, amortizálni Orbánt.)  De az amortizálás nagy részét Gyurcsány maga végezte el.  De ennél sokkal, de sokkal fontosabb, hogy Gyurcsány az egész MSZP-SZDSZ-t amortizálta le (ill. nagy része volt benne): az SZDSZ már meg is szűnt,  az MSZP összeomlott, most pedig már (köszi, Feri!! :D )  szét  is fog esni... :)))


Vendég

#3606 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

2011-10-05 17:41

#3603: CSAK, HOGY TUDD - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

Nem vagyok jogász, de szerintem te sem.  Meg azt sem hiszem, hogy a vallomás megtagadása maga után vonná az előzetes letartóztatás inditványozását.  Talán nézz utána a Jogtárban, ha érdekel. Engem nem foglalkoztat ez a kérdés.

vidéki

#3607 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

2011-10-05 17:43

#3605: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen 

 Borítékolni tudtam volna minden szavaat.

Büszke lehetsz magadra. Én itt befejeztem.


Vendég

#3608 Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 17:48

Az Országgyűlésben azért szónokolt, hogy igenis, adják ki őt az igazságszolgáltatásnak. Ő aztán majd ott jól megvédi magát, harsogta ócska ripacsként.


Na, egyelőre nem védte meg. Olyannyira nem, hogy meg is tagadta a vallomástételt és panaszt tett a gyanúsítás ellen. Szó sincs tehát arról, hogy tisztázni akarná magát. Sőt filmfelvételt készíttetett ügyészségi fellépéséről és ezt nyilvánosságra is hozta. Tehát kizárólag és csakis az őrá még mindig vevő szoci nyuggereknek szónokol mindig és mindenhol, tisztázási szándékáról pedig szó sincs.

OKOSTOJÁSNAK

#3609 Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 18:10

#3608: - Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

HOL VOLT  ITT  BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁS,  TE OSTOBA, EGY MAGÁRA VALAMIT ADÓ JOGI KÉPVISELŐ MINDENKOR EZT TANÁCSOLJA,  CSAK, HOGY NE HALJ MEG HÜLYÉN.   EGYÉBKÉNT VÉDEKEZNI AZ ELLEN LEHET, AMIT ELKÖVETSZ, EZ MAGÁNVÉLEMÉNY. KÖZÖLTE, HOGY A GYANUSÍTÁST MEGÉRTETTE, ÉS BŰNCSELEKMÉNYT NEM KÖVETETT EL. PANASSZAL ÉLT A GYANUSÍTÁS ELLEN. AZ ÜGYÉSZSÉG MIÓTA IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS FELÉTEK, EMBER...

az ügyészség nem igazságszolgáltatás

#3610 Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 18:17

#3608: - Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

Az ügyészség nem igazságszolgáltatás, te buta.


Vendég

#3611 Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 18:26

#3609: OKOSTOJÁSNAK - Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

Ha nem értesz pár alapvető dolgot az igazságszolgáltatásról, akkor nagyon szívesen segítek neked eligazodni, büdöskomcsi:

Ez most az az ügyészi szakasz, amelynek végén az ügyészség vádat fog emelni a gyanúsított ellen (ekkor kezdődik a büntetőper). Gyurcsány most lett gyanúsított, miután az ügyészség úgy döntött, hogy nem ejti a feljelentést, hanem vádat fog emelni az ügyben.

A vádemelés után, vagyis a tárgyalás megkezdésekor a gyanúsítottból vádlott lesz. Ha pedig a bíróság elítéli, akkor majd elítélt.

A gyanúsítottnak célszerű lenne megpróbálni tisztáznia magát már ebben a szakaszban. Az ügyészségnek meg az a dolga, hogy összegyűjtse, rendszerezze és feldolgozza az ügyet, hogy kellően megalapozottan tegye meg a vádemelést.

 

CSAK, HOGY TUDD

#3612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

2011-10-05 18:32

#3606: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

Az édesanyám büntető ügyvéd, nem kell nekem jogtár, ez az esetek 90 százalékában -10  a tyúklopási ügyek-  így van. AZ ÜGYÉSZSÉG VÁDOL ÉS KÉNYSZERINTÉZKEDÉSSEL IS GYAKOROL NYOMÁST a gyanúsitottra,  itt nem ez történt, ebből is kitűnik, hogy ez a bizonyos tyúklopási ügy kategóriába sorolható. MAGYARUL, NEM ÜGY.


Vendég

#3613 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

2011-10-05 18:41

#3612: CSAK, HOGY TUDD - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

Amint mondtam már néhányszor, nem a gyanúsított vagy annak rajongói döntik el, hogy ez "ügy-e". Az ügyészség már döntött: az. Ezért vádat fognak emelni.

OKOSTOJÁSNAK

#3614 Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 18:41

#3611: - Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

A GYANUSÍTOTTNAK CÉLSZERŰ A NYOMOZATI SZAKBAN ÉLNI A JOGÁVAL, MERT  NEM NEKI KELL BIZONYÍTANIA, HOGY MIT TETT, VAGY MIT NEM. TE TÉLLEG NEM LEHETSZ ENNYIRE SÖTÉT.


Vendég

#3615 Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 18:44

#3614: OKOSTOJÁSNAK - Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

A gyanúsítottnak jogában áll megtagadni a vallomástételt vagy minden együttműködést az ügyészséggel. Gyurcsány ezt tette. Nem is mondta senki, hogy nincs erre törvény szerinti joga.

Csak akkor nem kellett volna kicsit korábban a Parlamentben arról szónokolni, hogy tisztázni akarja magát. Vádlottként nehezebb lesz tisztáznia magát, mint gyanúsítottként.

Gyurcsány akár a bíróság előtt is megtagadhatja a vallomást. De attól még elítélhetik. Annyiban számít ez, hogy a bíróságok a vallomás megtagadását mindig súlyosbító körülményként értékelik.

OKOSTOJÁSNAK

#3616 Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 19:05

#3615: - Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

AZT MAJD Ő DÖNTI EL, HA NEM KÖVETETT EL JOGSÉRTÉST, NEM LESZ NEHÉZ. HOGY ÉN HISZEK NEKI, AZ AZ ÉN DOLGOM, HA EZ MÉG EGY SZABAD ORSZÁG.  Ő AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS ELŐTT KÍVÁNJA TISZTÁZNI MAGÁT,   HA EGYÁLTALÁN LESZ VÁDEMELÉS. TUDOD, AZ ÜGYÉSZ DOLGA, HOGY MINDENÁRON....., A BÍRÓSÁGÉ PEDIG, A BIZONYÍTÉKOK MÉRLEGELÉSE.... AZ ÍTÉLET LEHET FELMENTŐ, ELMARASZTALÓ, VALAMINT ÚJ ELJÁRÁSRA KÖTELEZTETŐ.


Vendég

#3617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 19:22

#3616: OKOSTOJÁSNAK - Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

Persze, ő dönti el. Ezt mondtam én az előbb is.  Meg azt is, hogy eddigi viselkedése nem utal arra, hogy megpróbálná tisztázni magát a vádak alól. És ez  pedig éles ellentétben van a korábbi szavaival.

Elég valószínű, hogy lesz vádemelés, hiszen ezért vált gyanúsítottá Gyurcsány.  De persze az ügyészség még esetleg tényleg ejtheti a vádat. De ez csak kivételes esetekben szokott megtörténni, akkor ha valamilyen új fejlemények alapján az ügyészek úgy ítélik meg, hogy nem lehet megalapozottan vádat emelni.  A tárgyi bizonyítékokról szóló ügyészi nyilatkozat alapján nem fogják ejteni a vádat.   A bíróságok meg majd megítélik, hogy a vád alapos-e. Ha alapos, akkor meg azt, hogy mi lesz a büntetés.

Nem olyan bonyolult dolog ez, még te is megérthetnéd esetleg.

OKOSTOJÁSNAK

#3618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 20:11

#3617: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

MÉG NEM RUKKOLT KI A GYÜGYÉSZSÉG SEMMI

FÉLE VÁDDAL EDDIG,  EGY MEGALAPOZOTT GYANUT ISMERTETTEK, AMELYRE GYURCSÁNY FERENC KÖZÖLTE, HOGY NEM.....STB....


Vendég

#3619 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 20:55

#3618: OKOSTOJÁSNAK - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

Az ügyészség kirukkolt azzal, hogy nem ejtette a feljelentést, hanem úgy döntött, hogy vádat emelnek és ezzel Gyurcsány gyanúsított lett, miután szépen rabosították a gazembert.  Ujjlenyomatvétel és ami csak köll.  :))

A következő kirukkolás az lesz, amikor benyújtják a vádemelési indítványt.


Vendég

#3620 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-05 21:01

OKOSTOJÁSNAK

#3621

2011-10-05 21:07

IGAZ IS, MI LESZ A VÁD ÉS MIVEL TÁMASZTJÁK ALÁ...

Vendég

#3622

2011-10-05 21:37

Ha új MO.-t építünk miért megyünk vissza a múlt bugyraiba? A történelem sokszor segít, de ne a rossz oldalát vegyük elő. Gy F ezekhez képest túl haladó gondolkodó, és ezêrt fêl tőle a "nagyvezir"

Vendég

#3623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-06 00:52

#3620: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

Nem mondom el. Olvass újságot, nézz TV-ét, hallgass rádiót, olvass internetes híreket. Mondjuk a "demokraták, védjük meg a demokráciát, védjük meg Gyurcsány Ferencet Orbán Viktor koncepciós pere ellen!"  ordibálása helyett.

OKOSTOJÁSNAK

#3624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-06 01:02


Vendég

#3625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka

2011-10-06 01:40