Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3401: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Annyira egyformán gondolkodunk, hogy úgy érzem, ismerlek. Remélem, egyre több embert fogok hasonlóan közel érezni magamhoz. Én Budapestről 5 évvel ezelőtt leköltöztem vidékre, nem utolsó szorban azért, mert a sok mocskot, ami akkor már évek óta zajlott a fővárosban, egyre nehezebben tűrtem. Az ilyen mocskosszájú komcsizókat egyszerűen nem bírtam már tolerálni, nem bírtam szó nélkül elmenni az ilyen dolgok mellett. A párom fogott sokszor vissza, mindig azt mondta, hogy egyszer megveretem magam. Lejöttünk vidékre, élveztük a nyugdíjas éveket és ő a tavasszal elment egy pillanat alatt. Elvitte az infarktus. Ezt én leírtam egy nyuggerező ífjúnak, gondoltam, hátha kicsit gondolkodóba esik, de annyi volt a reakciója, hogy reméli, hamarosan követem. Nem szerzem meg neki az örömöt, van 4 unokám, még szeretném látni őket felnőni, szeretném látni, hogy megjavul a világ, hogy gyermekeinknek, unokáinknak jobb jövője lesz, mint ami most van. Ehhez pedig az kell, hogy: Mindhalálig, de legalábbis minél előbb GYURCSÁNY
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3402: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Egyenlőre ebben maradunk és mi megyünk az ügyészség elé, hátha még az ötödik x-szel , amelyben vagyok, sok x-et húzok a baloldal mellé. Amit a pároddal kapcs. írtál, elképesztő, részvétem, és arról az ifjúról pedig szakadjon le a narancsbőr.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3404: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Légy szíves, tartsd meg a nickneved és én is, úgy tudunk majd találkozni, remélem. Köszi, szia...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3407: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
3405-nek:
Nem ment át, amit írtam az előbb, úgy látszik, sokallták a párbeszédünket.
Most megpróbálom újra: köszönöm, hogy kezdeményezed a találkozást, mindenképpen megszervezzük. Holnap nem tudok felmenni, az október 23-i tüntetésre feltétlen felutazom. Addig is ezen a fórumon találkozunk.
Üdvözlettel
Midhalálig Gyurcsány
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
TE, FÓRUM BUGRISA, EGY BUSZBA BEFÉRNEK VAGY SZÁZAN, MERT SOK JÓ EMBER KIS HELYEN IS ELFÉR.... OSZT SZÁMOLJ....
VÉGE A NARANCSOS ÖNKÉNYURALOMNAK, SZÍNRE LÉP GYURCSÁNY FERENC, A LEGNAGYOBB DEMOKRATA, velünk együtt.
Remélem holnap, azaz HÉTFŐN 12.30-KOR minél többen ott tudunk lenni GYURCSÁNY FERENCRE várva az ügyészség előtt.
Re:
sajnos nem tudok személyesen résztvenni, de gondolatban ott leszek.
Mindent bele, Gyurcsány úr!!!
Ne hagyja, hogy ez a terror folytatódjon. Egyszer már sikerült, bizonyítsa be ismét, hogy a demokrácia az Ön kezében van. Szorítok
Vidéki
Re:
Hát még az milyen szégyen lesz, ami ezután fog bekövetkezni, Ne legyen igazam!
Miért nem mondják meg, hogy nem megy, csinálja más. Ez tisztességesebb eljárás lenne, mint romba dönteni a két évtizedes vívmányainkat. Nem elég az anyagi kizsákmányolásunk, az IGAZSÁGTALAN ELOSZTÁS, a szegények még szegényebbek, a gazdagok még gazdagabbak lettek. Ennek a MI ORSZÁGUNKBAN MÉG NEM ÉRKEZETT EL AZ IDEJE, AHHOZ TÚL KEVÉS VOLT A MÁSFÉL ÉV. A gazdagoknak kutya kötelessége adni a szegényeknek, de nálunk inkább elveszik tőlük még, amit lehet..., de már nem sokáig és akkor majd megtapasztalhatjuk a rendőri túlkapásokat milliókért... Isten óvja, Orbán Viktor, a DEMOKRÁCIÁT..., aki még egyszer nem szavaz Önre.
Re:
ELKOTORNAK EZEK MAGUKTÓL IS, HÁTHA NEM OLYAN VASTAG A NARANCSBŐR AZ ORCÁJUKON, HOGY POFFFÁTLANKODJANAK TOVÁBB. BEDŐLTEK, MINT A HITELEK, CSENDBEN TÁVOZZANAK A KERTEK ALATT, AHOVA VALÓK. EZ LENNE AZ EGYEDÜLI ELFOGADHATÓ, RACIONÁLIS LÉPÉSÜK KORMÁNYZÁSUK IDEJE ALATT.
GYURCSÁNY FERENC MINISZTERELNÖK ÚR, ÖN PEDIG VEZESSE -,MÉG EGYSZER GYŐZELEMRE,- NÉPÉT. ISMÉT SOKAN VAGYUNK, HISZÜNK AZ ÁRTATLANSÁGÁBAN, ANNÁL IS INKÁBB, MERT TÚLSÁGOSAN KILÓG A LÓLÁB. FIGYELEMMEL KÍSÉRJÜK A FEJLEMÉNYEKET, LÉLEKBEN MA ÖNNEL VAGYUNK, ÉS NE KESEREGJÜNK, HOGY MIVÉ VÁLT ORSZÁGUNK, EZEN TUDUNK ÉS FOGUNK VÁLTOZTATNI. MERÍTSÜNK ERŐT A KORMÁNYZAT ÖNRE IRÁNYULÓ GYŰLÖLETÉBŐL, AMIT A HATALOM ELVESZTÉSE IRÁNTI FÉLELMÜK SZÜLT. MINT TUDJUK TŐLE MAGÁTÓL, ÖN A FÉLELMETES ELLENFÉL - ORBÁN VIKTOR SZEMÉBEN -, ÍGY AKARJA KITOMBOLNI MAGÁBÓL, DE, AMI NEM MEGY, NE ERŐLTESSE.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3395: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nincs baj a majális jelleggel, nem kell nekünk is lealacsonyodni a ria, riásokhoz. Törtek, zúztak, mire beértek pl, a TV Székházba, már azt sem tudták mit akartak, ők maguk nyilatkozták. Ott is az agresszíó volt a fontos, a legtöbb azt sem tudja mi az az öszödi beszéd. Feltűzelt vadak, csordában erősnek érzik magukat, meg némi örömfokozóval. Most hol voltak az ilyen elemek, ez egy ugyanolyan kaliberű tüntetés volt... na, látod, előbb-utóbb minden kiderül... A szomszéd kölöktől kérdeztem, hogy te minek voltál ott, láttalak a tv-ben, - azt mondta, hogy éppen unatkozott. -Bántott téged Gyurcsány,- AZT MONDTA, HOGY NEM, de jó poén. Erről ennyit. Azóta mit számítanak ezek. A BALOLDAL MOST IS SOKKAL NAGYOBB LÉTSZÁMÚ, CSAK ÖSSZE KELL FOGNI BENNÜNKET. Tehát nem csak azért is, de EZÉRT IS GYURCSÁNY FERENC.