Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
#3090: - Azon töröm a fejem, hogy miért kellett nekünk(nekem nem) ez a mai vezetés
Hiába töröd (amúgy törjön csak be szépen), ezért elárulom: azért mindenképpen, mert a kedvenceid a tönk szélére juttatták az országot és a mai vezetés az egyetlen a politikai színtéren, akik talán rendbe tudják hozni (lassan, sok idő és áldozat árán) a dolgokat. Legalábbis reméljük. Addig viszont feleősségre kell vonni a gyurcsányokat, hogy rájuk rohadjon a műanyaglakat is.
Re:
#3080: - Én Baloldali érzelmű Szakszervezeti középvezetőként nem tolerálom ami az elszámoltatások során generál a Fidesz
Nem is kell "tolerálnod". Simán elképzelhető, hogy téged is el kell, és el fognak, számoltatni.
Re: Re:
#3069: - Re: Gyurcsány F. bajban van
Bajban van bizony. Még az MSZP-ben sem sikerül neki újra a csúcson kukorékolni . Pedig az egy kicsi és egyre zsugorodó szemétdomb.
Re:
#3062: borsodi - ez a négy év lesz az utolsó fellépése VIKTORKÁNAK,utána a csahosaival végleg eltűnik a sülyesztőbe,
Talán felébredsz majd és észreveszed, hogy belelóg a kezed a bilibe. Orbán szinte biztosan meg fogja nyerni a 2014-es választást és a 2018-asra is lehet esélye.
Miiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????? Fordítva ülsz a lovon!!!!!!!!!!
Milyen szemüvegen nézitek a mai történéseket? Minden szavatokat a gyűlölet vezérel, nem látjátok, mennyi kárt tesz ez a mai kormány nekünk, egyszerű embereknek, akik csak csendben, nyugodtan, a megdolgozott pénzükért (amit remélhetőleg nem vesznek el, mint a magánnyugdíjpénztári megtakarításokat) élni akarunk. Sokszor az az érzésem, hogy a kormány szándékosan az öngyilkosságba akarja kergetni a nyugdíjasokat. Tulajdonképpen ez is egyfajta pénzmegtakarítás.
Mennyivel jobb lenne békében, nyugalomban élni.
Egyre több külföldön élő ismerősömtől hallom, hogy mennyire fel vannak külföldön is háborodva a kormány tevékenysége, arroganciája miatt. Remélem, hamarosan vége lesz, nem válik be a jóslat, miszerint 40 évi diktatúra következik.
Re:
#3093: - rohadjon meg Orbán!!!!!
Kedves baloldaliak, vitapartnerek!
Ne irányítsa minden szavatokat a gyűlölet! (De ha az irányítja, persze az sem számít sokat).
Hát milyen szemüvegen nézitek a mai történéseket? (Jó, tudom: mélyvörös hegesztőüvegen)
Pártszakadás csak novemberben
http://hvg.hu/itthon/20110927_Gyurcsany_Mesterhazy_partszakadas#rss
Re: Pártszakadás csak novemberben
#3112: - Pártszakadás csak novemberben
"az is lényeges szempont lehet, hogy a parlamenti frakcióban Gyurcsánynak egyelőre csak 6-7 támogatója van, a házszabály szerint viszont 10 képviselő szükséges egy képviselőcsoport megalakításához. Nyilatkozataik alapján Vadai, Molnár Csaba korábbi kancelláriaminiszter, Ficsor Ádám Gyurcsány volt kabinetfőnöke, Varju László és Vitányi Iván sorolható a „gyurcsányisták” közé"
:D :D :D
Meg azok is, akik hatalmas pofával őket éltetik. Milyen "lelke" van az olyan embernek, akinek a mai kormány diktatórikus vezetése tetszik? Tőlük nem loptak, ők jól jártak az intézkedésekkel? Nem értem, hogy hogy lehet ilyen szemellenzőn keresztül látni a világot. Borzalom.
Re:
Éppenséggel most az MSZP (ön)eltakarítása van napirenden. :) Lásd fenn.
Az MSZP pénzügyi ellenőrző bizottságának jelentése
Mesterházy szerint „mélységesen sértő”, ahogy Gyurcsány beszél
A politikus „mélységesen sértőnek” nevezte azt, ahogy a volt miniszterelnök az MSZP-ről beszél, majd kifejtette, tudomásul kell venni, hogy a pártot ilyen körülmények között nem lehet tovább működtetni.
Re: Az MSZP pénzügyi ellenőrző bizottságának jelentése
#3119: - Az MSZP pénzügyi ellenőrző bizottságának jelentése
Jó, akkor tegyenek büntetőfeljelentést a Gyurcsány-platform ellen!
Re:
#3122: választópolgár - Gyurcsány miniszterelnöknek legalább van lelke a szegényekkel szemben.
Igen, hatalmas lelke van. Sőt, a békáktól is fél (ezt maga mondta a TV-ben)
Gyurcsány egyszer, még "szimpla gyártulajdonosként", arra kérdésre, amely azt tudakolta, miként lehet megélni a minimálbérből azt felelte, hogy "mások az igényeink"
| This discussion has been closed. |
Re: orbi
#3087: figaró - orbi Régen amikor külföldön jártam/22-23 éve/büszke voltam Magyarságomra,na ma ezt már nem mondhatom el.
Aha, vagyis a Kádár-diktatúra idején voltál "büszke a magyarságodra". Mennyire nem vagyok meglepődve..