Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Itt van ez az idióta, más dolga sincs, mint mocskolódni. Egyetlen ész érve sincs, mitől is lenne?
Biztosan jól megfizetik érte!
Re: Re: Re: Re: Még mindig nincs 10 ezer
#2935: - Re: Re: Re: Még mindig nincs 10 ezer
Undorító az, aki ilyet ír! Én tiszteletben tartom mindenki véleményét, így azokét is akik netán más véleményen vannak. Igen is koncepció gyanus eljárásnak tartom a volt miniszterelnök ellen indított eljárást, ezért is tiltakoztam. Ez egy még épülő demokráciában sem fordulhat elő. S ha már itt tartunk: a Grippen üggyel mi is van? A Kaja Ibrahim és egyebek? Ez netán nem undorítü? 0
Kire gondolsz?
Részemről egyértelmű, én a demokrácia sárbatiprójára gondolok. Ha Te is, akkor egyetértünk.
Kicsit kezdett tegnap ez a fórum jobbosok provokációjává válni. Ha ma újra beindul, én legközelebb a Kossuth téren hallatom a hangom.
Re: Re: Az orbán rezsim mennyit lopott el? (magánnyugdijpénztár)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Hihetetlen, hogy milyen ostobaságokat képesek egyesek összehordani... Ezt a baromságot egyedül magadnak sikerült kiötölni?
Re: Re: Re:
#2962: nyugdíjas asszony - Re: Re:
A kor önmagában nem érdem. Az arra érdemes időseket tisztelem.
Re: Re: Re: Az orbán rezsim mennyit lopott el? (magánnyugdijpénztár)
#2961: - Re: Re: Az orbán rezsim mennyit lopott el? (magánnyugdijpénztár)
Halványlila segédfogalmad sincs az egészről, csak az ATV-ben vagy a Klubrádióban hallott szólamokat büfized vissza.
Re: Re: Re: Re: Re: Még mindig nincs 10 ezer
#2954: - Re: Re: Re: Re: Még mindig nincs 10 ezer
Milyet ír, aki szerinted undorító? A Gyurcsány elleni eljárás pedig attól még nem "koncepciós", hogy a vádlott meg a rajongói ezt hajtogatják.
Szerintem csak figyelt történelemórán, vagy sokat olvasott. Ezen felül még az eszét is használta,így a csőlátás elkerülte. Én nem ismerem őt, csak vele értek egyet. Tudod, a baj az, hogy 1990 után nem tanítottak XX.százaadi történelmet, Sajnos előtte se sokat, ahhoz már tankönyvön kívül hozzá kellett olvasni, de ha valakinek igénye volt rá, megtehette.
Nem lehet, hogy Neked nincs halvány fogalmad? 3 millió embert loptak meg. Ha nem voltál MNYP tag, ebben az esetben Téged nem. De másban!
Még mindig nincs 10000! Na, és? 1-én számolj a Parlamentnél. Rákai Philip szerint 2 millióan férnek oda, a Bohóctüntetésen az elfoglalható része tele volt, meg az Alkotmány utca majdnem a Bajcsy-ig és ezt nevezték 5-600 főnek. Kicsit sem kettős mérce, ugye. Arra nem gondolsz, hogy sok embernek nincs NET-je, vagy nem szereti az aláírását adni ebben a zűrzavaros időben?
Re: Re: Re: Re: Az orbán rezsim mennyit lopott el? (magánnyugdijpénztár)
#2965: - Re: Re: Re: Az orbán rezsim mennyit lopott el? (magánnyugdijpénztár)
"Halványlila segédfogalmad sincs az egészről, csak az ATV-ben vagy a Klubrádióban hallott szólamokat büfized vissza."
Európa nagy része és a demokratikus világ is "büfizik?"
Re:
Ja, meg már Nostradamus is megmondta ezt a középkorban. Mesélj arról, amikor az UFO-k elraboltak, jó?
A Gyurcsány elleni eljárás pedig attól még nem "koncepciós", hogy a vádlott meg a rajongói ezt hajto
Sajnos, tényleg nem attól koncepciós az eljárás!
Ma a hiteles híradást ezen a két helyen kapja meg az ember. Itt tájékoztatnak, a HÍR-TV-ben, az ECHO TV-ben büfiznek. De mondhatom úgy is, hogy okádják a sok mocskot, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal
Re: Re: Re: Re: Re: Az orbán rezsim mennyit lopott el? (magánnyugdijpénztár)
#2970: - Re: Re: Re: Re: Az orbán rezsim mennyit lopott el? (magánnyugdijpénztár)
Az ATV vagy a Klubrádió szerint természetesen azt teszi. Akármit is értesz "demokratikus világon".
Re: A Gyurcsány elleni eljárás pedig attól még nem "koncepciós", hogy a vádlott meg a rajongói ezt h
Hanem mitől? Próbáld meg úgy megfogalmazni ezt a "koncepciós eljárás"-mantrát, hogy nem abból indulsz ki, hogy koncepciós eljárás, mert Gyurcsány, vagy annak hívei, vagy akárki más azt mondja. Vagyis tényeket kellene mondanod és a tények közötti összefüggéseket bizonyítanod. Nem fog menni, mert valószínűleg az sem tudod, hogy mi a tény és a vélemény közötti különbség.
| This discussion has been closed. |
már 1946 bwn eldöntötték,hogy meddig lesznek büntetve a háboru vesztesei.
na csak ennyit a HŐs Vikiről.