Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Gyurcsány Ferenc

#15276

2013-08-02 13:10

Orbán Viktor ürülékét szoktam enni a parlament wc-jében!
Reklám szünet

#15277 Re:

2013-08-02 13:13

http://3.bp.blogspot.com/-4KEoQXeawlY/UZ6RceWW0jI/AAAAAAAAGkw/ZtMFbvs1Pwk/s1600/...

Orbán Viktor miniszterelnök ezt használja "dolga végeztével"

Használja Ön is!

Gyula

#15278 Orbán beszarik

2013-08-02 19:15

Orbán Viktor rendre összeszarja magát, ha jelenlétében valaki kiejti Gyurcsány Ferenc nevét. Még a monitoron is átjön a fertelmes bűze.
Lukrécia

#15279 Re: Orbán beszarik

2013-08-02 20:15

#15278: Gyula - Orbán beszarik

Búza Dk-s, igen hülye vagy!

:)

#15280 A "FÜGGETLEN MAGYAR" BÍRÓSÁG... HELYESEN: A MAGYAROKTÓL ÉS IGAZSÁGTÓL FÜGGETLEN BÍRÓSÁG!

2013-08-02 22:03

#15279: Lukrécia - Re: Orbán beszarik

A gyilkos paradicsomok támadása II.: fél év, két évre felfüggesztve a Gyurcsányt megdobó hazafinak

 

Olvasónk beszámolója a tárgyalásról:
A végzés kézbesítése után tárgyalás megtartását kértem, amit 2013. július 10-re tűztek ki. A cikk megjelenése után egy héttel levelet kaptam Novák Elődtől, aki felajánlotta, hogy ügyvédet biztosít, ha már megesett ez a szégyen, hogy egy szabad országban felfüggesztett szabadságvesztés jár egy paradicsom eldobásáért.
Fel is vettem a kapcsolatot Gyurta Tibor ügyvéddel, aki a Nemzeti Jogvédő Alapítvány tagja, és számos magunkfajtát ért méltatlan támadás ellen lépett már fel.
Sajnos azon a napon volt Budaházy Gyuri koncepciós pere is, de viszonylag gyorsan sikerült találnia maga helyett egy hasonló nemzeti érzelmű ügyvédet. A tárgyalás előtt két perccel megjelent Gy. Ferenc szemkilövető gazdasági bűnöző, hazaáruló - ezúttal tanúként. Bárcsak tudtam volna ezt előre...
Továbbá megjelent az első tárgyalásra kirendelt csodálatosan bájos védőm is, de ez már egy másik történet lesz, remélem.
A bírónő, dr. Szobotka Helga előéletét ismerve nem sok esélyt láttam.
Az ügyész ugyanannál a résznél volt leragadva, mint a gyorsított tárgyaláson. A tanút, Gy. Ferencet faggatta, mennyire fájhatott az a paradicsom, plottyant vagy csattant stb.
Fletó zseniális, nyugdíjasokat ámulatba ejtő beszámolójában kifejtette, hogy valójában nem is emlékszik, hogy narancs vagy paradicsom volt, de a dobás erősségétől szétrepedt a paradicsom héja.
Én kérdést intéztem a tanúhoz, hogy a dobás erősségére nézve vajon jobban fájt-e, mint amikor kilövik valakinek a szemét.
A bírónő erre azt mondta, hogy erre nem lehet objektív választ adni, hiszen a tanúnak még nem lőtték ki a szemét. Milyen kár - gondoltam magamban.
Az egész tárgyalás közben úgy éreztem magam, mint a pártállami időkben a népbíróság előtt. A gépírónő folyamatosan vigyorgott Gy.-re, az ügyész habzó szájjal mondta a baromságait, a bírónő pedig már tudjuk, ki...
A bíróság elvonult ítélethozatalra, és a címben említett döntésre jutott első fokon: nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság = fél év, két évre felfüggesztve.
Természetesen itt nem állunk meg, az ítéletet megfellebbeztük.
Addig is szeretnék ehhez az egészhez hozzáfűzni egy rövid gondolatot:
Úgy gondolom, az embernek joga van azok felé kifejezni az érzéseit, akik nagy mértékben befolyásolják az életét. Legyen az a kifejezési mód egy szál virág, egy paradicsom, vagy egy olyan tárgy, ami akár keményebb, mint egy paradicsom. Ha valakik szándékosan úgy befolyásolják az életünket, hogy az ne legyen jó, akkor minden akcióra reakcióként meg kell adni a választ.
Egyelőre annyit lehet tenni, hogy megjegyezzük ezeket.
Aztán meg annyit, hogy körül kelljen nézniük, mielőtt kilépnek az utcára. Mert az mégsem engedhető meg, hogy azok, akik nap mint nap szembeköpnek, elárulnak, utána mellettünk ülnek a moziban, színházban, a reggeli kávéjukat a szomszéd asztalnál szürcsölik stb. - és soha nem vágja őket pofán senki.
Mindenkinek jó jegyzetelést és bátorságot kívánok!
Dóczi Csaba

 

dr. Orbán Viktor

#15291 Re: Orbán beszarik

2013-08-04 19:26

#15278: Gyula - Orbán beszarik

Kedvse Gyula! Tisztelem a véleményét Magának is, mint minden más magyar embernek! Mint Ön is láthatja, gyurcsány ferenc egy igazi este annak, mikor egy elmebajós ember lábon hord ki sulllyós mentális sérülést agysorvadással egybe kötve. Mi már a Tsiztelt Törvényhozásban be is nyújtottunk egy javaslatott, hogy újra kinyísson az OMNI, de az ország es a "zelmúltnyócév" miatt nem jutott volna pénz az intézmény fentartására. Sajnos a volt miniszterelnök a hatalom elvesztése miatt mentálisan leépült személyisége miatt teljesen alkalmatlan az emberi életre. Tudat hasadása már annyira szétesővé tette az életét, hogy egyszer cigánynak, máskor zsidónak képzeli magát. A parlament elött is tiltakozott, hogy vegyük őt be elsőnek a zsidó listára, amit természetesen nem tehettünk volna meg hiszen a névsor Szegedi Csanáddal és Dániel Péterrel kezdődik. A harmadik hely jutott volna neki, de ez sem tetszett neki.

dr. Orbán Viktor

Máté

#15294 Re:

2013-08-05 12:26

#1: -

Ti be vagytok baszva, vagy fizetett DKsok vagytok?

Gyula

#15295

2013-08-05 19:18

Fizettet Dk-sok vagyunk! Egy vödör szart kapunk Gyurcsány Ferenctől, amit személyesen előttünk nyom ki a kakantójából :)
Fispán Géza

#15297 re1575

2013-08-15 07:48

Nini még egy beszari "vendég"...aki napi olvasmánya vagyok..csak hát mint ilyen halmaz szégyelli a nevét:O) Ami érthető is a T. családja szempontjából...:O)

Érdekes egy azaz egy db bűnvádi pontot sem sikerült cáfolnod Dr Tolvaj és bandája rablásaiból..:O)))

Vendég

#15300 Re: Re: Politikai hulla Gyurcsány Ferenc!!!

2013-08-15 16:57

#15299: - Re:

Mit reklámozod ezt a bukott elmebajost, te idióta?