Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re:
Teljesen tisztában vagyok a részletekkel. És semmi közöm a Jobbikhoz.
Nagyon mulatságos Bacsó Péter Tanú c. filmje, de nem gondoltam volna, hogy élőben is lesz szerencsém megtapasztalni. Kérem Virág elvtársat, adja át üdvözletemet Bástya elvtársnak, és ő tovább a fő fő elvtársnak.
Re: Gugija
Ez az ügy a kis számú Gyurcsány-rajongón kívül mást nem idegesít.
Re: Re: Re: Re: Re:
Ha valóban tisztában is vagy a részletekkel, a gondolkodás semmiképp se sikerült. Ez ebből a válaszból egyértelműen látszik. Próbálkozz még, olvasd el újra, amit írtam! ;)
Re:
Ha lenne ilyen politikai nyomás, akkor Schiffer András LMP-s frakcióvezető 2009 őszén tett feljelentését elutasították volna. De nem utasították el, hanem vádat emeltek.
A petíció szövege remek.
Köszönjük.
(Halász Mariann)
Re:
Budaházy György ítélet nélküli fogvatartása, ami már 3 éve tart, szintén zavar? Az ellen felléptél bármilyen formában?
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ezt a rengeteg ostoba hozzászólást nem csak pár felkért asszisztens írja...
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Te vagy az, akinek nem megy a gondolkodás.
Írtam, hogy a mentelmi jog nem ellentétes a demokráciával, sőt azt erősíti is azzal, hogy a törvényhozók munkáját nem lehet ellehetetleníteni állandó perekkel, de indokolt esetben a mandátum ideje alatt is bíróság elé állhat a képviselő. Most egy ilyen indokolt eset állt elő.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1223: Kertész Ákos - Re: Re: Re: Re: Re:
Kedves Kertész Ákos!
Tudok a helyreigazító közleményről.
Mégis ebben van valami igazság, mert a feudális társadalom, nem csak a nagypolitikában, hanem a hétköznapi emberek gondolkodásmódjában is tovább él.
Remélem én is, hogy nem vetemednek erre, de ha mégis, akkor abban hiszek, hogy lesz egyszer egy POLGÁRI kormányunk és rehebilitálja az ön Kossuth-díját.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1238: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
A mentelmi jog egy plusz kiváltság a politikusoknak az indokolatlanul magas fizetés mellé. Ha valóban ismernéd a jogrendszert, tudnád, hogy nem olyan egyszerű ilyen módon ellehetetleníteni valakinek a munkáját, ráadásul pont elég asszisztense van egy képviselőnek (ahogy az az itteni ostoba hozzászólások mennyiségéből is látszik), és elég jogásza egy pártnak, hogy az ilyen - mégis elindított - ügyekkel foglalkozzon.
Re:
Az SZDSZ elpusztítása Gyurcsány egyik nagy érdeme. A másik érdeme meg a Fidesz 2/3-ának lehetővé tétele, nélküle nem sikerülhetett volna. Más érdeme viszont nincs.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1241: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
79 éves, túl öreg vagyok ahhoz, hogy megérjem Orbán bukását. Nekem most kell a Kossuth-díjjal járó járadék, ezért adtam ki azt a közleményt.
| This discussion has been closed. |
Gugija