Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re:
Ott nem kapnék olyan magas állami kitüntetéseket, mint a Kossuth-díj és a velejáró járadékot. Meg a sok igyekezet ellenére még mindig sok az arab ott.
Utóirat: ez csak egy retorikai észrevétel, hogy a közbeszédben: Gyurcsány Ferencet Gyurcsánynak nevezik és Orbánt meg Orbán Viktornak szerintem forditva kell bevinni a közbeszédbe!
Timár Gábor
Tiltakozom a Gyurcsány Ferenc ellen tervezett peres eljárás miatt, egyetértek a jelen petíció megfogalmazóival! Igen, még egy magyar, mindíg demokrata - a sok közül!
Re:
Az igazság kedvéért maradjunk inkább a "Gyurcsány-rajongók" kifejezésnél a "demokraták" helyett... A közbeszédben is így terjedt el, nagyon helyesen.
Re: Re: Re: Re: Re: Mire jó ez az aláírásgyűjtés?
#1172: - Re: Re: Re: Re: Mire jó ez az aláírásgyűjtés?
Miért, te ismered?! És ki vagy te, hogy megmond, mit írjak és mit nem?! És mióta vagyunk pertuban?! Ha figyelt volna, amit írtam, nem csak én nem ismerem a részleteket! De ha valahol megidmerhetők a részletek, és Ön tud róla, szívesen veszem, ha értesít!
Re: Re:
Az igazság kedvéért maradjunk inkább a "demokraták" kifejezésnél, ha lehet, mert itt sem szeretném, ha valaki megmondaná, ki vagyok és mit kell gondolnom!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mire jó ez az aláírásgyűjtés?
#1186: Cogito ergo sum - Re: Re: Re: Re: Re: Mire jó ez az aláírásgyűjtés?
Ha nem ismered a részleteket, akkor talán ne írkálj olyanokat, hogy "semmi kézzelfogható vádpontot nem tudtak ellene felhozni"! :))))
A demokrácia és a jogállamiság meggyalázásának tartom a politikai ellenfél jogi meghurcolását.
Re:
Ne aggódj, hamarosan megszervezi Gyurcsány. :) Lesztek 5 vagy 10 ezren. De ha mindent bevet, akkor talán még 15 ezren is.
tanú
- Ejnye az álmatlan éjszakák. A lónak is négy lába van, mégis megbotlik.
- Ez igaz.
Állítsuk meg orbán viktor elmebeteg tombolását,ébresztő emberek!
nem nyitok vitát
Re: tanú
Hát sajnos az is benne van a pakliban, hogy felmentik. Elég sok "rendes elvtárs" van a bírók között.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#1173: Kertész Ákos - Re:
Menj haza Izraelbe.