Tartsák továbbra is műsoron a Légy jó mindhalálig előadást!


Vendég

#1

2016-06-08 08:28

Fantasztikus előadás volt: Ezer köszönet érte mindenkinek.
Csodálatosak ezek a gyerekek.Hatalmas gratuláció!!!!!!!!!!!

Vendég

#2

2016-06-08 15:28

Ez az a színház, ami képes megérinteni a mai kor gyermekét és megmutatni az igazi értékeket! Az adys diákok, Lehner Zalán ès a Csokonai Színház mûvèszei csodálatos produkciòt nyújtottak a tegnapi búcsú elôadáson is! Azt szeretnénk elérni ezzel a petícióval, hogy még ne legyen vége ennek sikertörténetnek, hanem folytatódjon a darab elôadása. Kérünk, támogasd aláírásoddal ezt a szándékot!!

Vendég

#3

2016-06-09 17:36

Gimnazistaként láttam a Csokonaiban először. Ma megmutatnám a gyermekeimnek, diákjaimnak, kollégáimnak, gyülekezeti tagjainknak, még az Idős Otthonunk lakói, dolgozói is megnéznék! Annál is inkább, mert egy tehetséges volt diákunk is játszik benne. Még eddig nem jutottunk el soha megnézni, mert NEM KAPTUNK RÁ JEGYET!!! Nem értjük, miért nem adják még, ha van rá igény! Színvonalas, remek darab - kiváló szereplőkkel és rendezővel! Elismerés nekik!

Vendég

#4

2016-06-09 19:51

Mert nagyon élveztem az előadás minden percét, és meg szeretném mutatni a kislányomnak is, akinek szeretném ha ez lenne az első színházi élménye. Nincs annál felemelőbb, mikor teltház esetén mindenki állva tapsol!