Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Ez egyben annak a rendszernek az elítélése is amelyik lehetővé tette, hogy egy ilyen tettel meggyanúsított ember gyerek (lányokkal) foglalkozzon....
Az elmúlt időben az Üszószövetségnek nem az első gyomorforgató dolga.
Re:
Te sem védenél ilyen vehemensen egy a börtönből jogtalanul kiszabadult erőszaktevőt, ha nem egy híres magyar sportemberről lenne szó, ezt le merném fogadni.
erkölcsileg elévülhetetlen...... pffff ez milyen szar duma....... hány ember életét lehetne egy ilyen szöveggel végérvényesen tönkretenni ki országunkban. Szerencsére nem ismeri a törvény!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Azt mondja a Gyárfás, hogy csak azt tudta,hogy volt valami nő ügye a Kissnek.Kérdem én, milyen vezető az aki ilyen a nyilvánosság előtt zajló beosztásban nem néz utána beosztottainak, az én szememben így teljesen alkalmatlan a vezetésre.
Figyelve a híradásokat még azt sem lehet biztosan tudni, hogy egyáltalán egy napot is töltött e börtönbe a Kiss, valamint a nyilvánosság véleménye egyértelmű, azok után, hogy kiderültek a dolgok. Mivel eddig ezt titkolták, mivel a Gyárfás sem hozta nyilvánosságra amikor átvette a bűnbarlangot, és a többiek sem, pedig az lett volna a korrekt, mert már akkor tiltakoztam volna.
Mocskok kifelé a sportból! Ilyen embernek nincs helye a Magyar válogatottnál! Mindenki abba gondoljon bele, mi van ha az ő gyermekével teszi ezt?
Re:
Az igaz, de az erkölcs ismeri aminek néhányan nagyon nincsenek a birtokában!
Az ítéletre tudtok, méghozzá egy 1962-es (!!!) ítéletről. /Amikor sokan még nem is éltek közületek./ Arról viszont NEM tudtok, hogy történt-e valóban erőszak. Akkoriban még véletlenül sem lehetett, hogy egy fontos elvtárs lánye meggondolta magát és azt mondta, hogy.... /NEM állítotam, hogy így történt, de az elítélés mellett ez is része az uszodai pletykáknak!/
Ráadásul, miután a hírek szerint meghalt a hölgy, Kiss László csak még rosszabbul jönne ki a történetből, ha most elkezdene védekezeni, hogy nem is úgy és az történt - akár igaza van, akár nem.
Prima primissima? Nulla nullus!
Re:
Figyelj, nem a jogkövetkezményekről van itt szó
Pont az a gond ebben az országban, hogy jogilag nagyon sok mindent meg lehet tenni. Ez a sztori ERKÖLCSILEG gáz, ha ez mond neked bármit is. Én a magam részéről ezért szeretném, ha végre elindulnánk arrafelé, hogy fel tudjunk nézni emberekre. Szarok rá, hogy olimpia mikor lesz, szarok rá, hogy ez kinek mennyire kínos. Ha mindig ilyen okokat keresünk, és ezzel mentegetőzünk, akkor bármit a szőnyeg alá lehet söpörni, és sajnos ez meg is történik. Részemről ennek van vége, a szememben ez az ember nem való egy sportág élére ennyi.
Nem csak ennek a 2 embernek kell lemondjon, hanem a teljes elnökségnek akik aláírásukkal támogatták Kiss Lászlót mert ezeknek az embereknek semmilyen erkölcsi tartásuk nincsen. Sőt soha többet semmilyen közügyben ne vehessenek részt és ebbe beletartozik Cseh László is!
Üdv. B. Cs.
| This discussion has been closed. |
Kib@szottul abnormális az, hogy egy olyan ember mellett áll ki a FIDESZ aki fiatalkorában "szexuális bűnöző" volt .... Ez az ügy kisértetiesen hasonlít a most elhunyt Biszku Béla ügyére .... :-( :-(