deviza alapú csalás ellen

deviza alapú csalás ellen / Közlemények / Csatlakozás a Közösségi Feljelentéshez / Hozzászólások


Vendég

#1

2016-03-31 13:17

Tisztelt Menyhért Úr!
Figyelemmel kísérem a működését. Fáradozása minden elismerést megérdemel. Én személyesen nem vagyok érintett, a családom néhány tagja, több ismerősöm azonban igen.
Most szeretnék Önnek egy baráti, segítő szándékú tanácsot adni: ne kérjen, és ne fogadjon el borítékban küldött pénzt. Ezt az Ön érdekében írom, nem szeretném, ha felhasználnák Ön ellen. Tisztelettel és barátilag: Brandtné Szalai Veronika

Vendég

#2

2016-03-31 14:10

Igen Tisztelt Menyhért Péter!Kérem, szíveskedjen elküldeni a pdf fájlt a csatlakozáshoz!Köszönettel:Kovács Ilona

Vendég

#3

2016-03-31 14:46

Péter már egyszer fizettem! Most te(ti) ugyan azt csináljátok mint Kásler 2012.ben?

Vendég

#4

2016-04-01 15:59

Kedves Péter! Az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe annak ellenére állítja, hogy volt deviza ( CHF ) a kölcsön mögött, hogy Dr. Radnai ügyvédúr is világosan leírta, hogy az csalás, manipuláció,-és trükkök sorozata! Igen, újra meglopott a bank, mert az elszámolást követően is magasabb tőkeköveteléssel állt elő, mint amennyit eredetileg is folyósított bizonyíthatóan! Azaz, az elszámolást követően lenyúlta az addigi, évek során visszatörlesztett több millió forintot! A bankok pénzügyi csalás,-manipuláció,-és trükkök sorozatait a elmúlt, közel hat év alatt több kiváló közgazdász, jogász bizonyította, vannak is erről sajtóleiratok, össze is gyűjtöttem ezeket , úgy 50-60 db, 2010-től folyamatosan! A Bank által folyósított tényleges tőkeösszeg legalább 75 %-a már visszatörlesztésre is került, ennek ellenére a Bank az elszámolást követően ugyancsak az eredeti tőkeösszeghez képest legalább 20 %-al több tőkeköveteléssel állt elő! Na, ez is többek között egy nagy banki lenyúlás az ügyfeleik felé, melyet rezzenéstelenül enged folytatni az MNB, a Legfőbb Ügyész, és nagyon úgy tűnik, hogy maga a Tisztelt Kúria is, hiszen az elmúlt hat(6) év alatt nem sikerült megalkotnia azt a Polgári Jogegységi határozatát, mellyel teljes körű, tisztességes, pénzügyileg nagyon korrekt rendezésre utasíthatná az ügyfeleiket pénzügyileg teljesen kifosztó bankokat! Mégis milyen esély lehet a bankok kifosztó tisztességtelen és kockáztassam meg, pénzügyileg aljas eljárásaival szemben?! Az évek során nyugdíjba került banki ügyfelek már aligha tudnak tízezreket bármire is kifizetni - tennék is szívesen, ha reményt látnának a valódi megoldásra, a ténylegesen folyósított kölcsönösszeg és annak tisztességes kamatának visszatörlesztésére! -, hiszen sokuknál már a nyugdíjuk 1/3-át, egyes esetekben már 50 %-át is hivatalból vonják! Van egyáltalán kiszámítható esély Magyarországon ennek az évszázad banki csalásainak jogi,-és pénzügyi rendezésére belátható időn belül, mert közel 10 év alatt Magyarországon egyetlen jog,-és igazságügyi szervezet, hatóság eleddig erre teljesen képtelennek, akarathiányosnak bizonyult!

Kedves Menyhért Péter!

Kívánok komoly és tisztességes küzdelméhez, segíteni akarásához sok sikert, kitartást és erőt!

Szívélyes üdvözlettel Szegedről: id. Rucz Tibor

Szeged, 2016. április 01.