Aláírásgyűjtés a szombathelyi 1-es busz visszaállításáért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Az alon.hu blog megadja a választ
Kérem, olvassák az indokokat-a mai és korábbi írásaimban az alon.hu blogrészen! Esküvői fotózás- Czika fotó- alatti szürke mezőben!
Kérem, akit érint mindenki szóljon rokonainak, barátainak, ismerőseinek, hogy minél többen írják alá a petíciót, hogy lássák képviselőink, hogy nem csak 1-1 embert érint a buszok ritkítása és megszüntetése.
Úgy tudom most csütörtökön közgyűlés lesz, téma lesz a buszközlekedés, most kell összefogni!!
Egy ember felszólalása kevés, azt a választ kaptam, hogy mások nem tettek panaszt, akkor nekik jó így is, nekem is legyen jó!!!
Szerintem elég ha a 12-es megy a régi 1-es vonalon ezért az egészet visszaállítani felesleges. Gondoljanak arra is akik eddig nem voltak bekapcsolva a buszközlekedésbe és most végre van buszuk.
kulturált utazását is biztosítsa. A "0" szaldós költségvetésbe talán ez is belefér!
Ugyan sajnos nem lakom otthon már egy ideje, de mindig az volt ha a vasútra akartam menni akkor csak megvárok egy 1-es buszt és hopp már kint is vagyok... egy nyomos indokot mondhatnának hogy miért szünt meg... azon kivül hogy nincs rá busz pénzügyi okok miatt etc....
Re:
pont az 1es megszüntetésével zartak ki sokakat,akik pedig 1essel jartak azok rosszabbul jartak a 12essel es 21essel,utalom ezt a menetrendet,többször nincs olyankor csatlakozása a 8assal ami eddig volt,pedig kell menni dolgozni hétvégén is egyeseknek
az alon.hu blog hozzászólásából
"Az 1-es buszjárat megszüntetésével a kámoni és herényi városrész lakóitól elvették azt a lehetőséget, hogy a város központjában lévő közintézmények illetve a bevásárló
központok közvetlenül megközelithetők legyenek.
A nem autóval közlekedők / betegek, idősek/ számára a fenti inzézmények , bevásárló üzletek csak többszöri átszállással,
hosszú várakozási idővel lehetséges a jelenlegi menetrend szerint. Ezért kérjük az 1-es buszjárat mielőbbi visszaállitását."
A Művészeti gimnáziumnál lakom és rendszeresen járok Gyöngyöshermánba,heti többször. Este járok járok haza,és sajnos most le kell szállnom a vasúton,és átszállni az 1Cre hogy hazajussak a sötétben... Ráadásul a buszok nem tartják be a menetidőt így sokszor elkésem az átszállást és várhatok egy másik buszra,20-30 perceket. Hétvégén pedig bekell sétálnom a Thökölybe hogy felszálhassak a 12re. Nagy baromság volt elvenni ezt a szuper járatot:(
VISSZA AZ 1-est
alon.hu blog hozzászólás
"A hét több napján igénybe vettem az 1-es járatot, hisz átszállás nélkül megoldható volt Kámonból-Szőlősbe a közlekedés, most ha az állomáson átszállok is 15-20 perceket várok a csatlakozásra /ennyi idő alatt gyalog is hazaérek-igaz ez utóbbi egészségesebb/
Kérjük visszaállítani a 21-es járatot is a Szőlős – Hunyadi útvonalon, ezen a vonalon sem kevesebb a felszálló, mint a Rumi úton és ésszerübb is , hisz itt a temlom, Lidl, csatlakozás a 9-es buszhoz, valamint a piac, ahol rengeteg utas leszállt, átszállt."
| This discussion has been closed. |
Kérjük vissza a buszunkat! Írják alá Önök is!
Ne várjanak a csodára! Tegyenek Önök is egymásért!