Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Béla Kaktuszi |
#15262017-07-22 07:48Az az érzésem , hogy Tolongótolvaj Urat elérte a röhögőgörcs , ezeket az impiségeket olvasván az Impilógia Gyöngyszemeiből :
Szép napot ! Jól nézel ki IMPI ! Ezzel az új frizurával beléphetsz az izraeli kommandósok közé ! |
József Piroska |
#15272017-07-22 07:52Feleségem, tegnap a tengerparton olyan vörösre égett, hogy talán D. Bableves ilona VK és Lenin elvtárs lehetett ennyire vörös. |
Zsuzsanna Piroska |
#15282017-07-22 07:55Ne ajvékolj, Elmebeteg dániel IMPI peti ! Jóska szimplán színtévesztő : b r o n z b a r n a vok ! |
dániel IMPI péter Évfolyamelső Főszakács |
#15292017-07-22 07:57.. .ettem ma 3 császárzsömlét... azóta olyan fenséges jelenség lettem. |
Vilmoss Kardoss |
#1530 TESSÉK VÁLASZTANI !2017-07-22 17:23Egy KÉKHARISNYA " DEMOKRATA " Vezére és Horgásza nem lehet más , csak a Hazudozó , Elmebeteg dániel IMPI péter .
Azonban vannak Nem Kékharisnya Demokraták is ..... Bemutatom a Főhorgászukat ! Igaz , Ő NEM KÓDORGOTT szivárványtangában a Prájd -Feszten ! https://www.youtube.com/watch?v=pPm2YArASG4
Catching HUGE Snook in Jupiter Florida in a Bikini, 45" snook, my personal best size |
Bogdán Gizike |
#1531 https://www.youtube.com/watch?v=pPm2YArASG42017-07-22 17:29Megnéztem a Vidit ! Vagány Csajszi ! Az ő horgára akadt halakat lopkodta el Az Anyja Nyakán Tengődő Hazudozó Elmebeteg dániel IMPI péter és fényképezkedett ( szelfizett ) velük |
Katalin Gecse |
#1532 Jó hir ! IMPI végre "hazament" Asdódbasznádra , mert a JÜK nélküle fuldokol .....2017-07-24 09:08Kedves Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK áljogász már haza mentetekél Ashdódbasznádra anyukád hogy van üdvőzőlek! https://www.peticiok.com/forum/new/start/2150
Nagyon élvezetes dolgokat irogatsz ,Csont - Részegen ..... Olvasom és terjesztem ..... |
a JÜK önjelőlt aláiráshamisitó áljogásza ( IMPI , a wc pucoló mester ) |
#1533 a Hazudozásaim , Műbalhéim Levét iszom ......2017-07-25 10:34Az Igazságot soha nem érdemes megkerülni. Akkor sem, ha gyakran mellbevágó, kényelmetlen, sőt sokszor fájdalmas is... |
József Piroska |
#1534 Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába.2017-07-25 10:39Évfolyamelső , Elmebeteg , Aláiráshamisitó dániel IPI péter ! Nem tudom eldönteni, hogy a kék, vagy a piros kapszulát vegyem-e be. Segggiccs nekem IMPI ! |
Andrea Kardoss |
#1535 Nem tudom eldönteni, hogy a kék, vagy a piros kapszulát vegyem-e be.2017-07-25 10:46És ez most nem a szokásos értelmiségi fanyalgás, hanem tényleg, az elemi döbbenet. Erre már nincs is mit mondani. |
Sándorné Herczeg |
#1536 Az Anyja Nyakán Tengődő Hazudozó Elmebeteg dániel IMPI péter NEM TOLONG MOST , DE2017-07-26 07:17Ne tévesszen meg,mert ezer szinű majom arc.!!! |
Komár Józsi |
#1537 Én legalábbis úgy tudom,de majd utána nézek.2017-07-26 07:23Ez a szomorú igazság, jól tudod Józsi. IMPI amikor már Budapesten a Fizetett Megélhetési Rettegő agent provocateurt játszott
Momóka és az Idióta gújásmarcsi akkoriban még az ovi wc-jében a falra festegettek... |
Évfolyamelső dániel IMPI péter : a JÜK NŐS ÁLJOGÁSZA |
#15382017-07-26 07:26Egy kis nosztalgia, avagy kedves feleségemmel az esküvőnk napján, majdnem 11 évvel ezelőtt. Azóta is együtt vagyunk jóban-rosszban, Főleg rosszban ..... |
Gitta Bekes Stumpfné |
#1539 IMPI amikor már Budapesten a Fizetett Megélhetési Rettegő agent provocateurt játszott .....2017-07-26 07:28Kedves Peter Bolcsessege Tiszteletre Melto Maradok Oszinte Koszonettel . Kivanok Kedves Mindnyajuknak Mindenszepet Mindenjot |
Évfolyamelső dániel IMPI péter Főszakács |
#1540 Kedves Univerzum !2017-07-26 07:33Ma is családi összefogással készül az ebédünk. Édesanyám paradicsomos káposztát, a feleségem brokkoli krémlevest főz, én pedig csirkecombokat sütök. Ez a CSER, azaz a családi együttműködés rendszere. Csak mi nem teszünk ki nagy kék plakátokat a konyhában. No meg persze nem árazzuk túl sokszorosan a beszerzési költségeket sem... A mosogatásban viszont ma én vagyok a soros... ezért nem nevetek a végén! |
Másoló |
#1541 Azt kamuzta, övé az üzlet, de nem találja számítását hazájában2017-07-26 21:22Dániel IMPI Péter eddig még nem ismert céllal visszaérkezett Magyarországra. Kétfajta bolond létezik: a kedélyes, jóindulatú és a kártékony, rosszindulatú, félkegyelmű. Dániel IMPI Péter az utóbbi kategóriába tartozik. Dániel IMPI Péter azt hitte, hogy Izraelben úgy működnek a dolgok, mint Magyarországon, azaz politikai tőkét lehet kovácsolni a magyargyűlöletből. Magyarán, mindenáron politikai pályára kívánt lépni Izraelben, s ennek érdekében kezdő lépésként ismertebb politikusokat, s más közéleti személyeket el-elcsípett, melléjük állt és lefényképeztette magát. A képeket aztán rögtön kitette a Facebook-oldalára, mire a hozzá hasonlóan magyargyűlölő, libsi követői Magyarországon kommentjeikben hüledeztek a gyönyörtől és a csodálattól. Egy időben már nagy hangon be is jelentette, hogy döntött: a történelmi Munkapárt színeiben kíván politizálni Izraelben. E döntése óta azonban eltelt jó másfél év, ám az ávósivadék azóta sem találta meg a helyét és a számításait, nem kapott megfelelő munkát, és az utóbbi természetes következményeként önálló lakást sem. Már két esztendővel ezelőtt azzal hencegett az eszement magyarországi követőinek, hogy saját üzlete van Tel-Aviv egyik legfrekventáltabb utcájában, a híres Dizengoff tér közelében. Persze, a Kuruc.info rövid kutakodásának is köszönhetően kiderült, hogy a csörgősipkás csak lefényképeztette magát egy üzlet előtt… Amit gyorsan kitett a Facebookra. Egyébként Dániel IMPI Pétert az Izraelben élő, Magyarországról elszármazott zsidók legtöbbje is fárasztónak tartja, amire jó példa az, hogy a Facebookon kérte fölvételét egy ilyen csoportba, ám elutasították, mire mindenféle gyáva gettózsidónak lehordta őket. A kártékony félnótás helyzete azonban közel sem olyan rózsás, mint amiképpen azt írogatja a közösségi oldalán. Nem találta meg a számításait, s az Izraelben élő egyik olvasónktól megtudtuk, hogy Dániel gyakorta ostromol ottani ismert politikusokat a segítségkérő leveleivel, amelyben mindig felsorolja „politikai” pályafutásának ismertebb állomásait. Olvasónk felhívta figyelmünket arra a levélre is, amelyet a félkegyelmű a jelenlegi hadügyminiszternek, Ávigdor Liebermannak írt 2014 októberében. A levél tökéletes héberséggel van megírva - közli olvasónk -, ami azt bizonyítja, hogy valakit megkért a kérelem megfogalmazására. Dániel IMPI Péter levele egyébként manapság is olvasható Ávigdor Lieberman közösségi oldalán. |
Béla Kaktuszi |
#15422017-07-26 21:25Dániel IMPI péter bocsánatot kért, de addigra Wittner már feljelentette. A bohóc ezután nem jelent meg az ügyben kitűzött tárgyalásokon, időközben hazaköltözött Izraelbe, a bíróság pedig kiadta ellene az elfogatóparancsot. |
Vilmoss Kardoss |
#1543 Lépcsőházat takarít .... sok lábtörlő eltűnt az utóbbi időben.2017-07-26 21:29És Benjáminnak - vagy mi a f*szom ennek az "új neve" - még mindig ott vannak a visszaváltható üvegek. Persze csak ha éppen nem abban a kukában kotorászik értük, ahol Nyahuné is. |
gecike |
#15442017-07-26 21:31Izraelben sem látták szívesen? Oszt visszajött? |
Andrea Kardoss |
#1545 Évfolyamelső Orvosként jött2017-07-26 21:38Aszonta , hogy nagybeteg az Édesanyja . |
új megtekintés , 11 perce |
#1546 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalaira Nagy Az Igény !2017-07-27 07:34Meddig élősködik Évfolyamelső IMPI az anyja nyakán ? |
Mária Budai |
#1547 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalaira Nagy Az Igény !2017-07-27 07:4127 új megtekintés , 12 órrra alatt ! A jeruzsálemi ügyvédi kamara nem hiányolja dániel IMPI petit ? |
Mária Budai |
#1548 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalaira Nagy Az Igény !2017-07-27 07:43A finomságok pidig egyértelműen, IMÁDAT! |
Mádi Zolika Retired Mozdonyvezető |
#1549 Küldjétek tovább vagy osszátok meg! Nem feltétlen muszáj benne hinni2017-07-27 07:47Évfolyamelső dániel IMPI péter Álrégiségkereskedő és a JÜK áljogásza irta :
Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikorÉdesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra. |
Impiné Bogdán Gizike |
#15502017-07-27 07:49Te Évfolyamelső dániel IMPI péter , JÜK áljogász : tudtad hogy az osztriga növeli a potenciát ? á dehogy ......tegnap is megettem tizet de csak három használt...... |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3303 Létrehozva: 2025-07-11
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
590 Létrehozva: 2025-07-16
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2011 Létrehozva: 2025-07-10
‘Kuss’nál kuss!
1264 Létrehozva: 2025-07-01
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1767 Létrehozva: 2025-06-30
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
420 Létrehozva: 2025-07-10
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
212 Létrehozva: 2025-07-16
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
150 Létrehozva: 2025-07-14
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
460 Létrehozva: 2025-07-08
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
99 Létrehozva: 2025-07-18
A kassai magyar oktatás jövője
760 Létrehozva: 2025-07-04
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
333 Létrehozva: 2025-06-30
Védjük meg falunk élővilágát – kérjük a kémiai szúnyogirtás leállítását és a biológiai módszerek bevezetését Nyúl községben!
87 Létrehozva: 2025-07-11
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
150 Létrehozva: 2025-07-09
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4788 Létrehozva: 2025-06-09
Füstmentes koncerteket akarunk!
41 Létrehozva: 2025-07-14
Petíció a Ferencváros Angyal utca és környezetének forgalmi túlterhelése ellen
90 Létrehozva: 2025-07-02
Tiszta levegőt Százhalombattán és környékén! Átlátható tájékoztatást és valódi intézkedéseket kérünk az olajfinomító ügyében!
121 Létrehozva: 2025-07-04
Legyen ivókút a József téren!
152 Létrehozva: 2025-07-01
Teyföl Teybegríz
100 Létrehozva: 2025-06-17