Mentsük meg a Nemes Nagy Ágnes Kollégiumot!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nagyon elszomorító ez a javaslat....
Kedves Szülők!A Megyei Közgyűlés határozta
http://www.fejer.hu/index.php?pg=media6139_hu
06_Székesfehérvár, közoktatási átszervezés.pdf 343.0K 2011.05.18
Re: Kedves Szülők!A Megyei Közgyűlés határozta
#79: Csodálatos világ.. - Kedves Szülők!A Megyei Közgyűlés határozta
És a "szakértö" a kollégium környéken sem volt, vagy ha igen csak kívűlről. Közülünk senkivel nem beszélt, munkánkról legfeljebb papírokból értesült. Viszont egy olyan intézmény alkalmazottja, amelyik fenntartója Fejér megye. Csak mert így biztosan nagyon "FÜGGETLEN" a tényektől. Az Országos Kollégiumi Szövetség aki tényleg független, tőlünk is, érdekes módon egész más véleményt adott!!!Vajon mért?
Kiszler Albertné
"Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket."
DEMONSTRÁCIÓ
MINDENKIHEZ ! Ma DEMONSTRÁCIÓ A KOLLÉGIUMÉRT !
Hogy továbbra is itt lakhass!Hogy minden diák, iskolától függetlenül kollégista lehessen!Hogy megmaradjon a munkahelyünk! gyülekező:19.00–kor, tűzd ki a zöld szalagot !!! öltözet:fehér,rózsaszín, ÉRTED! ÉRTEM! ÉRTÜNK! ÉRTED?
MINDENKIRE SZÁMÍTUNK: RÉGI és MOSTANI KOLLÉGISTÁKRA, SZÜLŐKRE, MINDEN MUNKATÁRSRA, ÉS AKI SZOLIDÁRIS VELÜNK! TE IS FONTOS VAGY!!!! Magdi néni
Nem értem. Miért vonzóbb egy majd 40 éves 9 emeletes épület, rossz statikai véleménnyel, mint egy kétszintes 20 éves? Logikát persze elég nehéz ott keresni, ahol nincs is talán.
Az nem lehet...
A tegnap este fantasztikus volt!!! Mind azok voltatok!! Ha EZT nem hallották a döntéshozók, akkor nem tudom mit kell még tennünk, de bármi legyen is megtesszük, hogy elérjen hozzájuk a hangunk!
"Az nem lehet, hogy ész, erő
És oly szent akarat
Hiába sorvadozzanak
Egy átoksúly alatt."
Magdi néni
hír lettünk
Benne vagyunk az újságban. Persze csak csinnyán, eldugva, a tömeg, a hangulat, nem érződik. Érdekes, de bár számos szülöi levél, olvasói sms-üzenet, ment a Fm.-i Hírlaphoz, (nekünk is elküldték a szülők, támogatók)de mostanában valahogy nincs rá hely az újságban. Még sms-fal sincs napok óta...(üldözési mániám van??
Számtan = 1!
200 - 300 résztvevő?? Nos én nem tudom megítélni, hogy pontosan mennyien voltunk, de hogy a kollégisták, a munkatársak, a szülők, az iskolatársak, a régi munkatársaink, a régi kollégistáink, a barátok, és sokan mások akik ott voltak, biztosan többen voltunk mint 500 demonstráló, az biztos. Persze, ha alábecsüljük a létszámot, ha nem adják le a sms-ben, levélben beküldött véleményeket, -amit hozzánk is eljuttatnak a szülők, támogatók- akkor nyilván nem olyan komoly a tiltakozás... Így lehet azt sugalni, hogy csak pár alkalmazott féti a munkáját... Lufi 150 db volt, és csak minden 2. - 3. kollégistának jutott, a többi demonstrálónak nem. Akkor mennyien is lehettünk???
Magdi néni
és várunk, és reménykedünk
Magdi néni
Nemes Nagy Ágnes Kollégium Szfvár.
Köszönet
KÖSZÖNET MINDENKINEK, aki aláírással, szóval, tettel, üzenettel, bátorító tekintettel, segítette ügyünket. Külön köszönet Szfvár.-nak is, mert miközben újragondolta terveit, alkalmat adott annak bizonyítására, hogy képesek vagyunk nem mások ellen, hanem magunkért összefogva kiállni úgy, amiről egy szülő így szólt "semmi nem bizonyítja jobban a kollégiumi nevelőmunka színvonalát, mint a lányok viselkedése a tiltakozások alatt" Magdi néni
http://www.peticiok.com/felhivas_az_orszaggyleshez_hogy_a_sarkalatos_torvenyeket_a_haza
Még mindig aktuális, pedig 2010.decemberi petíció, ami mellett nagyon sokan elmentek:
http://www.peticiok.com/mit_kivan_a_magyar_nemzet_koveteljuk_a_sajto_szabadsagat
| This discussion has been closed. |