Mentsük meg a margitszigeti kisállatkertet!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Csak a képviselő urak extra illetményére,költségtérítésére,luxus autón való furikázásukra és egyéb jövedelmükre futja!!!
A kisemberektől már mindent megvonnak ?Pedig én is szeretném még megmutatni a 6 kicsiny unokámnak ezt a szigeten lévő gyöngyszemet !!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
[email protected]
ebben az országban semmire sincs pénz, de a terek néváltoztatására arra van !!! elég szomorú hogy ilyen szép környezetben már meglénvö majdnem új állapotban lévö állatkertet , csak úgy megakarnak semmisiteni,és megfosztani sok gyereket ettöl a csodálatos élménytöl ugyanis sok családnak nem jut a nagy állatkertenek belépöjére!! bizok bene hogy gyöz a józan ész és most az egyszer nem tiporják el a kis embereket !! ennyi embner ha összefog egy ilyen nemes cél érdekében , remélem a átgondolják a nagyok is igaz kicsi az esély de azért bizzunk bene !!!
Re: [email protected]
#84: bekrisz - [email protected]
Én nem kérnék pénzt, de ha akar akkor támogató jegyet vehetne, és még mindíg jó ötletnek tartom az állatok "örökbe fogadását" Az állat marad, de aki teheti pénzel szponzorálhatja, amiből az ő és társai ellátását fedeznék.
Azt az álláspontomat is tartom, hogy ennyi közteher után havi 3 millió forint nem jut egy fővárosban ilyen szép dolog fenntartására, aminek ráadásul értelme is van.
Re: ... nincs mivel?
én, állom. Veszek neki egy lapátot. Azán megalapozhat vele dolgokat.
A Margitsziget fővárosunk egy kis oázisa ahol városban vagyunk de mégis a tisztább szabad levegőn. Már gyermekkoromban is nagyon szerettem odajárni. A kisállatkert mindig is a sziget fénypontja volt. Ne hagyjuk elveszni!!!
| This discussion has been closed. |