One Direction Koncert Magyarországon 2016/17-es évbe!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nagyon jó lenne ha jönnének, mert én még csak most lettem fan nemrég, és lekéstem Bécset... :( Bécset... ez így helyes?;) na, mindegy... a lényeg, h JÖJJENEEEEK!!! :D :D We LOVE theeem!!! <3
Remélem ezzel felfigyelnek rájuk
Jézus Istenem...hát én remegve sírnék miközben visítozok, ha megtudnám hogy a 4 fiú jön Magyarországra... én lennék a legelső aki jegyet vesz!
One Direction-t Magyarországra!
HUNGARY IS HUNGRY FOR ONE DIRECTION! <3
Re: Re:
Vagy befogod a kis pofidat, vagy én fogom be neked..de azt megbánnád!
Igenis koncertezni fognak még, és ha nem is Magyarországon,de máshol igen!
1D
Mert Violetta koncertet megengedhet magának mindenki, de One Direction koncertet már nem?? Ne jöjjön senki nekem a pénzzel! Több tízezer One Direction rajongó van Magyarországon, biztosan teltházas koncertet adnának a fiúk! Úgyhogy kérek mindenkit, hogy aki kicsit is átélte már,milyen rajongani valamiért/valakiért az értse meg,hogy ez nekünk mennyire fontos :)
Remélem ilyen mocskos buzikat soha nem engednek be ide!
És amúgy gecire nem itt kéne kopogtatni ti kis buta levedző lánykák.. A vándájreksönt kéne megkeresni, hogy lépjenek itt fel, de látszik sok eszetek van
- Imádom őket és a Zayn is jöjjenek könyörgöm!!
Re:
Re:
jó lenne
Nagyon jó lenne ha jönnének a fiúk. Ez lenne életem legjobb napja.Imádom az 1D-t.
Re:
őket kurvára nem csak a pénz érdekli!!!:/ és ha valaki Directionator az minek ír ide ?? menjen máshova ne itt rondítsa a levegőt!!!:/ és igenis elfognak jönni!!!:/
Remélem eljönnek.Nemrég lettem Directioner szóval lekéstem a bécsi koncertet,de már nagyon szeretném élőben látni és hallani őket!Ők a legjobb banda!!!!!:)♥♥
I LOVE ONE DIRECTION!!!!!!♥♥♥
Szöveg
Szöveg
Én is nagy fan vagyok!!:-) Remélem el jönnek! De nem hiszem hogy elengednek a koncertre! B-)
| This discussion has been closed. |