LOMBARD-ügyfelek sérült jogaiért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Tisztességtelen cég, a törvények felettinek tartják magukat!
2006.dec.5.a hitel többszöri kérésre sem adta ki a törzskönyvet,rendőrségi feljelentésre a rendőrséget félre vezette-jogosan van nála a törzskönyv.Csoportos beszedésen volt a részlet fizetve de leállítottam mert egy napon 2 x is emelt le pénzt a számláról engedélyünk nélkül. Fix 22.149 Ft törlesztővel vállaltuk .és 2012-2013 ban 35634 Ft emelt le,2015. Jan-tól mikor már arról beszéltek hogy 25-30 % csökken a havi dij 44-46 ezer közt von le így májusban leállítottam és utalom a szerződésben vállalt 22149 Ft. Perben állunk !Lombard szakemberrel még a hitel ideje alatt nem találkoztunk !
Üzenem a Lombard Lízing Zrt. munkatársainak és megbízottjainak, hogy: NEM!
Nemlétező kamatkedvezmények visszavonásával elsikkasztották az elszámolásokat!!!!!!!!!!!! De ez csak egy a sok közül amit törvénytelenenűl és önhatalmúan tesznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uzsorások!
Akarat-hiba
6. év végén közölték velem, hogy devizahitelem van; ezzel elmondtam mindent; azóta sincs szerződésem, de követelés - részükről - az van, kérdezem:miért kellene nekem elfogadni a követelésüket, ha egy nyamvadt papírt nem tudnak tisztességesen eljuttatni hozzám?
- hogy ne térjek el a tárgytól: a szerződés akarat-hiba miatt semmis, mert nekem nem kellett deviza, csak forint; az állítólagos devizájukkal nem is rendelkezhettem.... ; ha így folytatják, hamarosan négy gyertya közt napoznak!
| This discussion has been closed. |