A tőkekorrekcióról senki nem beszél és a bankok is hallgatnak!

A tőkekorrekcióról senki nem beszél és a bankok is hallgatnak! / Közlemények / Kilakoltattak egy 77 éves bicskei beteg nénikét, akit Orbán Viktornak sem sikerült megvédenie az utcára kerüléstől / Hozzászólások


Vendég

#1

2015-06-07 12:14

Szörnyű eset, elkeserítő,és egyben felháborító! Mindaz, hogy ilyen manapság megtörténhet!S azzal a magyar emberrel, családdal, aki életét ledolgozta ebben az országban. Még nyugdíjas korában is dolgozott. És nem luxus cikkekre vette fel felelőtlenül a hitelt, amivel úgy őt, mint másokat átvertek, becsaptak! Hiszen kölcsön, hitel felvétel, régebben is volt, de, -tisztességes körülmények között. A kis jövedelmű emberek mindig is a felvett kölcsönből tudtak lépni, haladni, a kis fizetésből nehezen. Vissza is tudták fizetni. Manapság? Ártatlan áldozat a néni is, mint több százezren,talán egy millióan szép kis hazánkban. Ahol, a kisemmizett védteleneket úgy tűnik, senki nem védi meg! Meg kellett volna azt mindenképp oldania a a városvezetésnek, hogy ez a beteg, többször operált, özvegy, rokkant, idős néni a fiával együtt maradhasson a lakásban és lakbért fizetve élhesse le a megszokott, még hátralévő kis életét.
Ne egy embertelen körülmények közé betenni, olyan "bunkerba", ahol guggolva, csípőprothesissel, több más műtétet is átszenvedve, - egy lavorban kelljen öregségében,betegen mosakodnia, nyomorognia, egy olyan olyan lukba, ahová még a megszokott bútorait, személyes dolgait sem bírja elhelyezni. A saját édesanyjukkal is ezt tennék az ilyen emberek????!!!!!Illetve, engednék?
Hogy-hogy nem szólalt meg a lelkiismeretük? Ha van nekik egyáltalán!
Istenem! Bárcsak megoldódna a néni sorsa, valahol egy Idősek Otthonában,- kissé emberségesebb körülmények közé kerülhetne legalább! Netán valaki, akinek van pénze, módja, lehetősége, segítséget nyújtana! Talán csak van még olyan embertársunk, aki, ha megteheti segít a hasonló sorsú, bajba jutottakon! Köszönet a cikkért, a beszámolóért! Hol érvényesül tehát a nagyotmondás: " Senki nem kerül utcára! Senkinek nem kell elhagynia otthonát azért, mert devizahitele van és nem bírja már fizetni az önhibáján kívül, közel háromszorosára emelkedett havi törlesztést."(?!). Mese habbal?!!! Annak látszik!
Ha bármi jó hír érkezik erről az esetről, érdemes feltenni, megosztani. Feltételezem, akik ezt olvassák, hasonlóan hozzám, meg van a véleményük!
Üdvözlettel: egy szintén deviza- "rablóhiteles" adós