A tőkekorrekcióról senki nem beszél és a bankok is hallgatnak!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
rács mögött ülnék.Ezek meg hoznak egy törvényt, amivel legalizálják mindezt a bankoknak.
Re: Re:
Csatlakozom az előttem szólokhoz, 3,5 millió felvétel,majd 8 éves törlesztéssel újraindul és kezdődik csak már(?) 4.2 millióval!!!
Mert nagyon jónak találom és köszönöm Járvás Évi hozzájárulását, hogy ezt feltegyem és kérem minden Sorstársamat, hogy aláírásával tegye meg, hogy ezt a peticiót betudjuk nyújtani. Írjátok alá és támogassátok az igazságot!!
mert a társadalmi problémák megoldása nélkül az egyéni problémák megoldhatatlanok. Véleményem szerint viszont be kellene fejezni a petíciók írását, feljelentések megtételét, perek beindítását, mert nyilvánvaló, hogy ezek a címzettek, országgyűlés, ügyészség, bíróság mind a háttérhatalom utasításának megfelelően a népirtást végzi. Határozottan állítom, hogy a probléma megoldásának egyetlen erőszak mentes módja lehetséges, a http://jogrendreform.5mp.eu/ oldalon nyomtatható néphatározat érvényesítése jognyilatkozat tétellel, és gyűjtéssel. Néphatározattal a nép kezébe veszi sorsának irányítását. "Ha emberek megengedik, hogy közösségük életét mások irányítsák, akkor ők nem bölcsek, és becsületesek, hanem ugyanolyan ostobák, és gazemberek, mint akik uralkodnak rajtuk." (Platon>Miczán)
Egyetértek a levél tartalmával és még számos csalás és visszaélés van amiről tudok.
Pl: Törzskönyv visszatartása 5 évnél tovább, tilos!
Stb ...
Hihetetlen
34 éves devizahiteles vagyok,3 gyermek édesnyja......4 éve el kellett hagynom a szülöföldemet,hogy eleget tudjak tenni a bankunk követelésének!Most ott tartunk,hogy felvettünk 6 millió Ft-ot (150-es árfolyamon) abból több mint egy millió Ft azonnal törlesztve lett,a tökéböl,8 éve fizetem,soha egy csúszásunk nem volt,nem léptünk be az árfolyamgátba stb stb.....leforintosítva,az ellopott árrést jóváírva még mindig 7,2 millió a töketartozásunk.....6 millióért el tudnám adni a 7,5 millióért vásárolt lakásomat....a nagy 3 betüs bank nem egyezkedik,nem adhatom el olcsóbban,egy tanáccsal is elláttak,fizessem még a hátralévö 17 évig tisztességesen még 13 milliót azon a sok millión felül amit eddig már betermeltünk nekik.Egy szó : UZSORA ,köszönöm szépen kedves politikosok,kedves államfö,kedves bankom,hát tudjátok meg,hogy 4 éve nevelem bele a gyermekeimbe,hogy soha a büdös életbe eszükbe ne jusson visszamenni....történetünket lépten nyomon elmesélem sok embernek,köztük bankosoknak is.....elképedve hallgatnak végig és csak annyit mondanakhogy ilyen nincs....de van sajnos magyarországon minden lehetséges.
magyarázat
ANNAK AKI MÉG MINDIG NEM ÉRTI A TŐKEKORREKCIÓT- bár a szerződésekben nincs rögzitve hogy melyik a tőke- a miénkbe a szerződés tárgyában a forintösszeg is meg a devizaösszeg is fel van tüntetve-igy a mi szerződésünk tárgya már nem is egyértelmű. Bár szerintem az a tőke amit meg is kaptunk. A TŐKE VISZONT NEM NŐHET! Kinek mondták el hogy a tőke emelkedhet?
"kaptam 10millát, akkor 150 FT árfolyamon állt a chf. A bank chf-ben tartja nyilván (megj. ami az ő dolga, szerintem gesztenyében is tarthatja nyilván, ha neki az az érdeke), azaz a nyilvántartásában kimutat felém 66667 chf követelést 2008.01.01-jén
Majd lesz a chf 160 FT 2008.03.01-jén. A hitelem ekkor a bank helyes nyilvántartása szerint csak 62500 chf kellene hogy legyen. (kifolyósított forint osztva 160,- ami engem szerintem megint nem kellene, hogy érdekeljen, mert ez az Ő dolga, hogy miért tartja chf-ben nyilván a forint kölcsönt)
DE
a bank kifizettette az árfolyam emelkedést, a rájutó kamatot és deviza rést, akkor neki a 66667-62500 =4167 Chf *160 forint értékét = 666720,- ki kellene folyósítania nekem, mint tőke növekedést, 2008.03.01-jén. Mert nem tette, így felborult a kettőnk közötti elszámolás.
Üdv TT"
Re:
Perelni kell...válassz egy ügyvédet aki ért ehhez www.hitelsikerek.hu/ugyvedlista/
és ezen az oldalon az itéletek pdf alatt bankonként megnézheted a már megnyert perek itéletét beszkennelve
| This discussion has been closed. |