A tőkekorrekcióról senki nem beszél és a bankok is hallgatnak!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
felvettem 136oo ezer forintot,kifizettem 9milliót és még mindig,
az elszámoltatást követően is 23millió forint a tartozásom,amelyet
2o35-ig kell fizetnem,most 63 éves vagyok.
Nagyon köszönöm Járvás Évának ezt a pénzügyi nyelven fogalmazott szöveget,amely azért nem teljesen világos számomra.
Melyik jogszabály írja elő a tőkekorrekció mikénti alkalmazását?
Erről szeretnék többet tudni.Ha esetleg előadást szervez azon
szívesen részt vennék.
Hova vezet ez az út ,államosítás?
Kiknek szánják a magyar emberek otthonait?
Devizahiteles vagyok és már többször jeleztem a banknak az elmúlt 8 év folyamán, hogy nem értek egyet az eljárásaikkal. Fülük botját sem mozgatták. Nem szeretném a háromszorosát visszafizetni a felvett összegnek!
Mert mi is hasonló helyzetben vagyunk,s teljes mértékben egyetértünk vele.Jelenleg más országban dolgozunk,mindent otthagyva gyerek,unokák azért,hogy megélhessünk.
Mikor reklamáltam,azt a választ kaptam,nem kényszerített rá senki a hitelre..Az igaz,de Ők elfelejtették közölni,vigyázz te buta adós,mert a dupláját vagy a tripláját fogod vissza fizetni.
Egyszer el kell ismerni igazságunkat!
Személyképkocsi vásárlásra én forint kölcsönt kaptam, 14.97 %-OS KAMATTAL, ÉS 17,9 %-os Thm-mel, akkor miért számítja fel nekem a bank a Svájci Frank árfolyam emelkedését teljes egészében. 2008. novemberében én egyetlen svájci frankot sem kaptam kölcsönként, csak magyar forintot. A kockázatfeltárás abból állt, hogy az autókerekedés értékesítője (banki ügyintéző nem volt jelen) kérdésemre, "miszerint ugye, ez forint alapú: AZT VÁLASZOLTA: "NYUGODJON MEG, EZ FORINT ALAPÚ, NEM FOG EMELKEDNI A TÖRLESZTŐ, LEGROSSZABB ESETBEN A FUTAMIDŐ 120 HÓNAPRÓL 132 HÓNAPRA EMELKEDIK. Ezzel szemben a bank árfolyamkockázat címén a felvett összeg háromszorosát követeli vissza...Ez tisztességtelen, törvénytelen és erkölcstelen. Már visszafizettem 2 milliót, és a bank még 2,2 milliót árfolyamkockázat címén követel, + a tőkéből fennmaradt 1,290,000 Ft-ot. Összesen 1,430.000 Ft-ot vettem fel.
Re:
Teljesen egyetértek a peticióban foglaltakkal és nagyon hálás vagyok annak elindítójával szemben.
Nagyon vágyom már azt az időt amikor azt a szót, hogy "BANK " kiiktathatom a szótáramból teljesen.
Ha előre tudtam volna, hogy ez lesz egy kölcsönből soha-soha nem igényeltem volna, sőt másokat is lebeszéltem volna
róla. Az életünk, a jövőnk és az otthonunk azóta kilátástalan amióta a Bank beleavatkozott .
| This discussion has been closed. |