Mentsük meg a naposcsibéket az élve ledarálástól!

Kukori

#252 A törvények csak az "állatvédő" maffia érdekeit védik

2015-12-26 14:46

Hogy engedhet meg ilyent a törvény! Az erdei állatokat szintén senki nem védi meg a zoofil aberráltak négylábúinak zaklatásától, se a négylábúakat. Mert ez az "állatvédő" gittegyleteknek és a tápgyártóknak óriási üzlet.  A csirkéző elmebetegeket szintén csak a pénz érdekli, bármi emberforma már rég kiveszett belőlük.

 


Vendég

#253

2015-12-29 20:15

Gyűlölöm az állatok meggyilkolását , kínzását . Vega vagyok ! Gyűlölöm az erőszakot ! Addig nem lesz béke es szeretet amig meg eszük gyengébb, kisebb testvéreinket .
_Andrea_

#254 -

2016-02-12 12:44

Most láttam egy videót (tudtam, hogy mire számítsak nagyjából mert a címkép is sokat elárult) de a felénél abbahagytam... Egyszerűen képtelen voltam végignézni. Felkavart! Hihetetlenül szeretem az állatokat! A kínzást, és az értelmetlen halált pedig gyűlölöm!!! Olvastam a cikket is, és ép ésszel nem tudom felfogni, hogy tehetnek ilyet legális módon. Komolyan mondom, hogy nem akartam elhinni amit láttam. Most is itt van mellettem a papagájom, és a szívem szakad meg, ha belegondolok mit élnek át azok a kiskakasok. Ideje volna észhez térni!!!!! Miért kell különbséget tenni egy ipari célra "felhasznált" állat és egy hobbi állat között?? Mert ez nem létfenntartás már, hanem gusztustalan ipar. Miért nem lehet humánusabb módon megoldani??? Ha arra van pénz, hogy létrehozzák, fennttartsák ezt az egész komplex ipari vállalatot, akkor arra is legyen, hogy megoldást találjanak erre a gusztustalanul elkövetett mészárlásra!! 

Természetesen aláírtam a petíciót, és ez a legkevesebb. Remélem, hogy lesz eredménye!


Vendég

#255

2016-08-20 00:48

Molnár Klára

Vendég

#256

2016-08-20 00:51

Legtobb ember isteneset jatszik. Szennyezik a kornyezetet es buntetik az allatokat. Ha maskent gondolkozol te vagy az ufo a szemukben.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook