Családsegítő és Gyermekjóléti szólgálatok megszüntetése


Vendég

#1

2014-11-22 05:09

azt kovetelnem, hogy a csaladsegitok mukodesehez rendelhenek koltsegvatesi kereteket, mert a szegenysegben elo csaladokon ezekkel a szereny keretekkel is segiteni lehetne, toredekevel annak, amit az elvett gyerekre fordit kesobb az allam

Vendég

#2

2014-11-22 16:44

Tanuljatok meg íhelyesen írni!

 


Vendég

#3 Re:

2014-11-25 11:29

#1: -  

 Ugy a szegénységben élő családon nem azt érted, akik generációkon keresztül kerülik a munkát és potyogtatják a gyerekeket a segélyért?!

Dennys

#4 Re: Re:

2014-11-25 18:05

#3: - Re:  Egyáltalán nem! Ha probléma van akkor behúzzák fülükrt farkukat és megpróbálnak átt verni mert jogszabály ismeretük nulla, őket csak a munka viszonyok érdekli és ezért mindent megtesznek! Akár elvitetik a gyerekedet és hasónlók! Vagy is egy tetves férgek, akiket akasztani kéne  vagy gáz kamrába velük!

 

Dennys

#5 Re:

2014-11-25 18:08

#1: -  Teljesen meg kell őket szüntetni, mivel az alapításuk ót csak károka csináltak. Lehet, hogy az állam ezt szándékosan így akarta, és épp ezért nincs rájukszükség!!

 

Béla a hegyről

#6 Már ne haragudjon.....

2014-11-28 19:27

Kedves Dennys!

Mint gyermekjólétis családgondozó, kikérem magamnak a fenti sorokat. Abban viszont egyet értünk, hogy jelen formájában nem működik megfelelően a rendszer. Kérem ne minket hibáztasson, hogy a gyámhatósággal együttműködési, és jelzési kötelezettségünk van. Gyermek nevelésbe vételére csak akkor teszünk javaslatot, ha az alapellátás, vagy a védelembe vétel során nem szűnt meg a veszélyeztető körülmény.

Abban az esetben, ha önnek rossz tapasztalata volt, kérem ne általánosítson! Egyébként, Ön úgy érzi, hogy mindent megtett, együttműködése megfelelő volt a családgondozóval?

Manó

#7 Re: Már ne haragudjon.....

2015-01-20 21:54

#6: Béla a hegyről - Már ne haragudjon..... 

 Az én tapasztalatom szerint felesleges ez a rendszer! A családoknak anyagi és munkahely hiánya  véget alakul ki a problémájuk, és ebben még egyetlen családsegító nem volt képes tudni segíteni vagy nem is akart. A korrupt bűnöző gyámhívataloknak semmit nem kel jelenteni , nem tudják a jogszabályokat folyamatosan megszegik , ott vágják át a családokat ahol csak tudják. Segíteni kell a családoknak és nem a gyámhivataloknak jelenteni ezt Béla verje ki a fejéből. Képzelje magát a család helyébe!!!

Ha pozítív irányba akarunk haladni akkor:

Nem kell védőnői szolgálat,

Nem kell család és gyermekjóléti szolgálat,

Nem kellenek gyámhivatalok,

Nem kellenek gyermekvédelmi szakszolgálatok,

Nem kell nevelőszülői hálózat sem, mert ők mindent csak a pénzért tesznek, hazugságokra , rágalmazásokra is képesek, csak ne hogy elvigyék tőlük a gyerekeket!

Csak  azoknak a családoknak engedélyezni az örökbe fogadást akik bizonyítottak és csak olyan gyerekeket adni ki  akiknek nincsennek szüleik!!

Munka, pénz, fizetés kell a családoknak, semmi más ahhoz, hogy boldogságban és nyugalomban élhessenek a gyerekeikkel mint ahogy régen is volt !!!


Vendég

#8

2015-07-04 19:18

Valóban nem sok értelme van a működésükre. Hatékonyan nem tesznek semmit a gyerekekért. Sajnálatos de inkább kárt okoznak a közreműködésükkel. Ha egy vezető azt mondja, hogy ők nem tudnak a bántalmazott gyereken segíteni, mert ők sehol nincsenek. Akkor MINEK VANNAK? Egyet értek ezzel a kezdeményezéssel.