Kitörés a bankok karmaiból

Kitörés a bankok karmaiból / Közlemények / Emlékeztető! Tüntetés az Internet adó bevezetése és a Jogtalanságok ellen! / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-11-06 05:37

En is szurkoloknektek,sajnos meszelakom igy szemejesen
nemtudok ottlenni.Le ahazug csalo bankarokkal!!!

Vendég

#2

2014-11-06 06:56

Szeretnék érdeklődni a devizahiteleket érintő változásokkal kapcsolatban:mégis aláírta Orbán,hogy aktuális árfolyamon forintosítanak bennünket?

Vendég

#3

2014-11-06 09:39

Nem csoda ha a seviza"deviza"hitelről nem beszélnek ezen tüntetésen.Mert a ballib-DK-s MSZP-s csaló banda szervezi.A Karta összejöveteléről sem láttam Egy TV tudósítást!

Vendég

#4

2014-11-06 14:52

Remélem, hogy sikerül valami jót elérni!! hiszen már ránk, rátok fér!! sajnos nem tudok részt vállalni egyelőre!! 7-én lesz a szívműtétem

Vendég

#5

2014-11-06 21:52

Győzött a Nagy Októberi Fotelforradalom, de mint akkoron, ez is november 7-én, ráadásul nem csak szocialista, hanem kifejezetten szociális is.

A bőség kosarából mindenki egyaránt vehet (az alanyi jogon járó Feltétel nélküli Nemzeti Alapjövedelem mértékéig, 2000 stk, azaz 400.000 Ft).

Nem csak az Orbán-kormány bukott meg, hanem a "rendszerváltást" követő valamennyi parlamenti párt is. A regnálásuk már csak az ügyvitelre terjed ki, a Borbély József kormányzó által történő tényleges hatalomátvételig.

A Fotelforradalom végső győzelméhez vezető út forgatókönyvét adjuk ma közre annak érdekében, hogy minél rövidebb legyen a hátralévő idő, hogy minél kevesebb sérelmet kelljen elviselni a magyar embereknek.

A feladat a következő, nem kell tennetek semmit. Legfőképp semmilyen utcai vagy bármi más közterületre szervezett demonstráción nem szabad részt venni, mert azt külföldi titkosszolgálatok segítségével szerveztetik a hazai ellenzéki és kormány pártok vezetői, legtöbbször úgy, hogy akik a közvetlen szervezést végzik, azaz mozgósítják az embereket, hívják az utcára, sokszor nem is tudják, hogy kik a megbízók, és az elkeseredett embereknél el tudják érni, hogy kimenjenek az utcára. Lásd a net-adó elleni tüntetést, vagy 2006-ot vagy 1956-ot.

A hazai állami maffiának és a globalizációnak azonos az érdeke, hogy destabilizálják Közép-Európát és azon belül is Magyarországot. Mert, ha ki sikerülne nekik robbantani valamiféle zavargásokat, éhséglázadást vagy polgárháborút, azzal tudnák végképp lezárni kvázi törvényesíteni a nemzeti vagyonunk elrablását.

Most mindenki azt hiszi, hogy azért nem lehet az Orbán-kormányt leváltani, mert nincs kormányképes ellenzék. Ez igaz. Viszont van kormány, mert van Kormányzó. A tényleges hatalomátvétel azért nem tudott még megtörténni, mert a megfelelő nyilvánosságot még nem tudtuk megszerezni.

A hazai oligarcha "politikai elit" kikerült a napra. Az amerikai kitiltási botrány rávilágított mindenre. Most minden látszódni fog, ha mindenki otthon marad. Láthattátok, hogy mi történik akkor, ha kimegyünk az utcára. Akkor mindenki azzal foglalkozik, és nem azzal, hogy mit lopott a kis tolvaj (Orbán Viktor), mit tussolt el főügyész, Pol(po)t Péter (apja után szabadon), vagy mit robbantatott ki vagy fel Pintér Sándor belügyminiszter (iszaptározó).

Ha kimegyünk az utcára, olyanná válik a helyzet, mintha felhős lenne az ég. És tudjátok akkor a nap nem olvasztja le a vajat a fejükről. De, hogy még világosabbak legyünk, az utca nem a mi terepünk. A magyar maffia-kormánynak a nagyhatalmak valójában a szövetségeseik, mivel az érdekeik azonosak. Ezért az Ó Világ egyesített hadseregeivel találjuk szemben magunkat most is, mint korábban bármikor (a forradalmakat mindig a nyugati "liberálisok" szervezik meg és robbantják ki hazánkban, és mindig az Oroszok verik le, lásd: '48, '56).

A Fotelforradalomban az a jó, ha elfáradunk, lefekhetünk a kanapéra (ez jóval kellemesebb, mint az utcán vagy a téren vízágyúval áztatva, könnygázzal rígatva, gumilövedékkel szemkilőve, ha meg nálad is van stukker, akkor géppisztollyal szitává lőve feküdni a Földművelési Minisztérium épülete előtt a Kossuth téren, és közben Gyurcsány meg Orbán röhög a markában, hogy nem csak megvertük és megöltük, hanem át is vertük a magyarokat, mivel ki bírtuk őket csalni az utcára a puskacsövek elé golyófogónak, tőlünk meg már soha nem fogja megkérdezni, hogy hogyan került hozzánk a nemzeti vagyon).

Kérve kérünk benneteket, hogy higgyétek el végre, hogy az életünk nekik csak egy játék, de ha ésszel játszunk, most végre mi győzünk. Ne felejtsétek el, ők csak sakkozni tudnak, mi a térben malmozunk.

Borbély József,
az Apostoli Magyar Királyság Kormányzója

Vendég

#6

2014-11-07 12:52

Gondolatban Önökkel leszek, sajnos a távolság miatt személyesen nem tudok rést venni.
Tisztelettel: Lövei Józsefné

Vendég

#7

2014-11-08 03:37

De jó  lenne ha egyszer már végre sokan lennénk. Jöjjön  el aki  csak tud. Mindenkire szükség van!!! Tisztelettel:    Kardos Lajosné


Vendég

#8

2014-11-27 19:08

Ezt a FIDESZ szervezte!!!!És még most is szervezi!ELTERELŐ HADMŰVELET!!!