deviza alapú csalás ellen

deviza alapú csalás ellen / Közlemények / A bíróság előtt! / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-11-04 15:48

kedves peter szeptember marreg elmult nemtudom lehet emeg csatlakozni amasik apitte isfolrakot valami beadvanyt adevizaval kapcsolatban mi ajavaslatod ezel kapscolatban

Vendég

#2

2014-11-06 08:56

Köszönjük a tájékoztatást. bár már a bíróságon üldögélnénk tanú meghallgatáson.Természetesen ott leszek !!! Sok sikert mindenkinek az ügyért. Piroska Nagy

Vendég

#3

2014-11-06 16:01

Kedves Péter! Munkáját akceptálva, többször szóltam hozzá munkájához, szurkolva sikeréért,annál is inkább,mert a banki "devizahitel"-indexálási trükközések révén én, -feleségemmel közösen-érintett vagyok! Nevemet címemet is többször megadtam a hozzászólásaim alkalmával!

Munkájához, küzdelmeihez továbbra is sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: id. Rucz Tibor Szeged

Vendég

#4

2014-11-06 16:20

Kedves Nagy Piroska! Kétségtelen tény, hogy kitűnő közgazdászok - Lóránt Károly,  a néhai Makkos Albert, Varga István, Róna Péter profeszor, Lentner Csaba professzor, és más ugyancsak kitűnú közgazdász, és magas szintemn képzett jogászok, köztük Dr. Bihari Krisztina, Dr. Pásztor Pál, Prof. Dr. Jobbágyi Gábor egyetemi tanár, jogász és mások több alkalommal is leírták szakmai véleményüket a magyarországi bankok "devizahitel"-indexálási trükközéseiről, az adósok pénzügyi kifosztásairól! Épp ezért nagy szükség van arra, hogy minden banki "devizahitel"-károsult 4-5 év után végre teljes erővel összefogjon, és tiltakozzon az ellen is, amit a napokban Felcsúti Péter úr, a Raiffaisen Bank elnök-vezérigazgatója mondott egy televíziós intrejújában, többek között, "...hogy ez egy ilyen műfaj..."! Nos ezzel is elismerfte tulajdonképpen, hogy a "devizahitel" elnevezéssel a bankok szabadon fosztogathatják ügyfeleiket! Tehát az igazság,-és jogszolgáltatás feladata kellene,hogy legyenaz, hogy ezt a 6-7 éve tartó adósokat kifosztó bankokat a teljes pénzügyi visszatérítésre és egyben kártérítésre is kötelezze, hiszen közel 1,2 millió banki károsult szenvedi el évek óta a magyarországi bankok pénzügyi gátlástalanságait, ámokfutásait úgy,hogy a folyósított  hiteleik/és vagy kölcsöneik hírből sem látták az elpesi devizát, de vitték el ügyfeleik házait, lakásait, a munkaeszközként is rendszeresen használt autóikat!

 

Épp ezért nincs idő a további hezitálásra, mindenkinek sürgősen össze kell fognia és ha kell, nyílt  tüntetésen kell követelni a bankok "devizahitel"-trükközéseinek visszamenőleges és végleges megszüntetését!

 

Ez csakis közös összefogással, nyilt demonstrációkkal érhetők el!!

 

Szívélyesen üdvözli Szegedről:

 

         Rucz Tibor

 

 Szeged, 2014. november 06.


Vendég

#5

2014-11-07 07:19

Kedves Menyus!
Nagyon hálás vagyok a sok segítségért a bátorságodért és kitartásodért. Nagyon bízom benned hiszen tökéletesen felkészült és elszánt vagy, és ez biztosan meghozza a várt eredményt!
Én is sajnálom, hogy "kevesen" vagyunk de talán még precedens is lehet az áldásos munkád eredménye!
Nagyon izgulok és szorítok neked (nekünk) !
Köszönettel, Sziky Erika

Vendég

#6

2014-11-07 09:07

Tisztelt Menyhért Úr!
Igazan értékelendő amit tesz! mi mindenképpen Ön mellet állunk !

Vendég

#7

2014-11-07 09:23

én küldeném, de pontosan mit is és hova is és mennyit is? köszi: Tom

Vendég

#8

2014-12-11 19:24

Csak most taltuk meg a felhívást. Mindenről lecsúsztunk? Vagy van még lehetőség esetleg a csatlakozásra.

Vendég

#9

2015-01-16 20:35

Kedves Péter!
Kissé későn tévedtem ide. Személy szerint nem vagyok érintett, de a húgom igen. Ha lehet, szívesen csatlakoznánk még.Figyelem, figyeljük a megjelent információkat.Pár dolgot sikerült elintézni már, a kapott információk alapján. Sok sikert, kitartást kívánunk mindenkinek, üdvölettel Sebestyén Irén, Sebestyén Ibolya Margit (Józsa Gyuláné)
Laurentis

#10 Csatlakozás

2015-01-16 20:47

Tisztelt Péter!

Sajnos későn jutott tudomásomra, hogy hol, és hogyan tudunk jelentkezni. Én nem vagyok érintett, de a húgom sajnos igen. Az autó hitelével kapcsolatosan, annyit tudtunk intézni magunk, hogy a törzskönyvet megkaptuk. Az már a húgom birtokában van.A szerődés semmisségét megállapítandó, ügyvédhez fordultunk, azonban  a bíróság a tárgyalást elhalasztotta 2015 áprilisáig. (Budapest Bank)  A jelzáloghitelével kapcsolatban (Raiffeisen bank) a várható, ill. hatályba léptetett forintosítással vannak aggályaim, és a szerződéssel is több ponton van gondom. Ha még lehet, kapcsolódnánk mi is a csapatához, és köszönet az edddigi hasznos információkért, és az érthető, világos magyarázatokért.

Üdvözlettel Sebestyén Irén, Sebestyén Ibolya Margit (Józsa Gyuláné)


Vendég

#11

2015-04-17 08:18


Kedves Péter!
Én magam többször is aláírtam, a csatlakozást, mert érdemesnek találtam, nyílt, világosan megfogalmazott, csatlakozásra felhívó
leveledet, melyet itt tettél közzé különböző időpontokban! Sajnos, nem tudom, hogy eljutott-e Hozzád,hanem akkor itt és most újból meg-
ismétlem, már csak a kormányzati "devizahiteles" mentés fércmunkája okán is!!
Kedves Péter!
Munkádhoz, erőfeszítéseidhez további sikereket kívánva, üdvözöllek Szegedről:

tisztelettel: Rucz Tibor


Vendég

#12

2016-04-17 12:02

Köszönjük a kitartó harcot és küzdelmet, jó egészséget kívánunk a nagy munkához! Isten a mi kősziklánk! Győz az IGAZSÁG!

Vendég

#13

2016-12-05 15:22

Mi van olyankor, ha nincs nyomtatóm??!!