Az izraeli nagykövet és nagykövetség azonnali kitiltása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A hitgyüli is oda van értük, csak azt nem tudom, mit keresnek az országban, ha a zsidókért izraelért vannak oda, akkor lehet oda költözni a magyar embernek nincs szüksége más vallásra, jó az ami van !!
Re: Re: Re:
Ezt Te véresen komolyan terjeszted, hogy a zsidók, akik köztudomásúlag nem esznek disznóhúst, szalonnasütéssel ünneplik Izraelben mások halálát? Küldenél erről egy linket, ezt megnézném...
Ja tudom már, persze, nyilván, csak azután kezdenek hozzá a szalonnasütéshez, hogy a keresztény gyerekek vérével megízesítették a pászkájukat...
Mehr Licht!
This comment has been removed by the author of the petition.
A világ legnagyobb , teroristája s a magyar Ormányunk meg aszisztál hozá, jó lenne ha felébredne a nemzet, a nép...Orosz anyácskával nemfognak birni..az szoc uniö szétesett de létre jött a nemzetek állama s ez szurja a cion liberális téroristák szemét...S Ébredj Magyar s lessz Országod....Ez a személyes magán véleményem...Eggy Magyar "álompolgár"..... S most látom...Én vendég.....MAGYAR VAGYOK NEM TURISTA:::!!!! ::T: Cim...
Védd ismerőseid e-mail címét!
Mielőtt tovább küldesz egy üzenetet, kérlek, töröld ki a levélből
a többi címet, hogy azok ne keringjenek feleslegesen
a világhálón!
=======================================
Ez a levél vírus, és rosszindulatú-kód mentes, mert az avast! Antivirus védelem aktív.
Szabad Magyarországot!
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Nem kell eltakarni a neveket
Re:
Elsőknt érdemes lenne megtanuni heyesen írni a saját anyanyelvünkön...
Re: Nem kell eltakarni a neveket
#2: Zsuzsanna - Nem kell eltakarni a neveket
Kivilaglik ki kicsoda.
A Szent Istvan Intelmei a magyaroknak irodott isteni sugalatra.
A Tizparancsolatot Mozesnek adta a jo Isten.
Mindenkinek cselekedetei szerint.
Erdekes elgonolkodni rajta.
Mindenkinek a megfelelot.
| This discussion has been closed. |