Aláírásgyűjtés a VI-os kategóriába sorolt független színházak működésének törvényben rögzített bizto
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Egyetértek
Igen, támogatom a Független Színházak fennmaradását.
szia
Hope this will make a difference!!
Szeretlek KET,hajrá!
Kell nekünk!
Sziasztok! Én sajnos, vagy nem (lassan ezek a dolgok után, már nem is tudom) Linzben tanulok táncművészetet, ami jó, de azért midig jól esett hazamenni és a saját környezetemben, a saját hazámba, magyar előadoktól előadást megnézni, magyar emberekkel együtt táncolni! Írjátok ezt alá, hogy aki ugyan ilyen helyzetbe vannak mint én legyen hova és mire "hazemenniük"!
Köszönöm
Üzenet
Független, szabad koreográfus, - alkotóként aláírásommal támogatom azt a peticíót, ami biztosítja a független színházak biztonságos működésést!
Zoltán Jánosi
Tisztelt döntéshozók!
Illetékes kultur- politikusok!
Nincs már más választás! A független színházak működését törvénybe kell foglalni.
Ekkora mélységből csak így lehet elmozdulni!
Gyilkos felelőtlenség, helyrehozhatatlan veszteség, visszafordíthatatlan KÁR, ami ránk zúdul!!!
Tessék tenni, és pártfogolni!
Pusztul a közönség, pusztul a kreativítás.
Innováció ez, a legértékesebb piacon!
Nincs élet nélkülünk! Sürgős és határozott tetteket várunk. Most. Mint ahogy korábban, jövőre is. Ez a törvény.
Tisztelttel:
Jánosi Zoltán
néző
Re: Zoltán Jánosi
#86: Jánosi Zoltán - Zoltán Jánosi
Tisztelettel kérem a törvény mielőbbi megvalósítását!
Holnap játszani szeretnénk!
Nem az idegekkel!
A nézőkkel a nézőkért!
Éljenek a színházak és a táncosok!
Részt veszek az aláírásgyűjtés a VI-os kategóriába sorolt független színházak működésének törvényben rögzített biztosításáért és ezt vegyék komolyan, mert nagyon fontos!
Köszönöm szépen
a
a
Negev Shalom = Peace for all
My vote.
I hope that this signature will be helpful to protect Hungarian Culture.
Táncszínház már pedig kell!
Ritka nagy baj lenne ha ellehetetlenülnének olyan táncszínházak mint a KET. Kellenek a kulturalis életbe mint egy falat kenyér.
meri
| This discussion has been closed. |
Miért fontos a választás lehetősége?!
Mert nincs demokrácia alternatívák nélkül.