Folytassák az RTL KLUB-on a Szerelemben, háborúban sorozatot!!!!!

FOLYTASSÁK A SZERELEMBEN, HÁBORÚBAN C. TÖRÖK TÖRTÉNELMI FILMSOROZATOT AZ RTL KLUB-ON!!!!

 

Az RTL Klub hirtelen levette műsoráról a Szerelemben, háborúban (Kurt Seyit ve Shura) c. török történelmi sorozatot, az indokot még csak sejteni lehet, talán a nem nagyon erős nézettségi kezdés miatt lehet, de hogy ha már elkezdtek egy sorozatot, akkor azt ne vegyék már le a műsorról, hogy ha már szántak rá időt, hogy - még hogy ha rendesen meg is vágták! - azt folytassák már, ha másik csatornán is, ez nagyon nem korrekt a sorozat nézőivel szemben! És ez még csak az eleje volt! Ha Te is szeretnéd látni a sorozatot, akkor add neved ehhez a petícióhoz a sorozat további folytatás érdekében, és ne legyen olyan vége, mint más sorozatoknak, amit anno még a TV2 csinált például Az élet iskolájával (mai napig nem ismételte meg a Csoda Manhattanben és az Elbűvölő szerelemmel ellentétben). Egyégben az erő!!!!

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Jónás György Márk, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook