Fecó érdekében, hogy a közterületesek és a takarító szolgálat ne bántsák, ne vigyék el a dolgait

Fecó_1.jpgFecó védelmiben, hogy a közterületesek és a takarító szolgálat ne vigyék el az Emberek által felajánott ruháit, takaróit és ennivalóját.
ILYEN NE TÖRTÉNNYEN MÉGEGYSZER!
Az a szomorú, hogy jönnek a hidegek és ha nem vagyunk MEGFAGY Fecó!

Egy ROSSZINDULATÚ közterületes oda jött és elkezdet vitatkozni velünk. 6 tanú volt ott és hallotta milyen stílusban beszélt velünk és Fecóról. Azt mondta, hogy akár hányszor elmegy boltba és ott hagyja a cuccait elviszik és kidobják. Én mondta, hogy ezeket az emberek dobják össze Fecónak és ez az Ő tulajdona. Azt mondta őket nem érdekli, mert Fecó rendetlen.
Én még azt mondtam, Fecó nem rendetlen, hanem BETEG.

Az aláírással engedélyezem Baricz Dezső, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.