Eötvös collegisták az SZFE mellett

Mi, Eötvös collegisták, kifejezzük szolidaritásunkat a Színház- és Filmművészeti Egyetem közösségének az egyetemi autonómia megőrzésére irányuló küzdelme iránt. Az egyetemi autonómia közel 800 éve, a bolognai egyetem megalapítása óta irányadója és egyben peremfeltétele annak, hogy a tudományt és művészeteket a legmagasabb szinten, a haza javára, kizárólag a szakmaiság szigorú kritériumait szem előtt tartva lehet és kell művelni. Tartozzunk az Eötvös Collegium bármelyik generációjához, Magyarország első szakkollégiumának történetéből pontosan tudjuk, milyen rombolást tud végezni, ha egy autonóm oktatási intézményt ideológai alapon próbál meg a maga képére formálni a mindenkori hatalom. Büszkén valljuk ebben a helyzetben is az Eötvös Collegium jelmondatát, és bátorítjuk ezzel a Színház és Filmművészeti Egyetem közösségét és az értük kiállókat: „Szabadon szolgál a szellem”.ssss1.jpg


Gólent-Gerstenbrand András, Villányi Dániel    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Gólent-Gerstenbrand András, Villányi Dániel, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...