Ellenpetíció: Az érettségi vizsgát tartsák meg, ne a jegyeik átlaga alapján kapják meg a vizsgajegyet.

Nem, írjátok meg az érettségit. Először a diplomát adták át nyelvvizsga nélkül, most meg ezt akarják a lusta emberek? Tanulni kell, ez van. Az érettségi a felvételi miatt fontos: mivel mindenkinek ugyan olyan nehéz dolga lesz, teljesen mindegy hogy mennyire nehéz, mivel a felvételi pontok úgy alakulnak, hogy hogyan teljesítenek a diákok az érettségin . Aki nem tud egy kettest megírni ebben a helyzetben az amúgy se tudna megírni egy kettest. Ez egy érettségi, nehéznek tűnik, ami igaz is lenne ha azt mondják hogy "nehéz 90% fölött szerepelni", de ez hogy sokan megfognak bukni... Az egyetem nem lesz egyszerű, és ha már a legelső pillanatban kiskapukat kerestek, magatokkal csesztek ki.

A ponthatárok sokkal magasabbak lennének így, legmagasabb szinten ahol MOST 480 pont felett van a ponthatár, nem is lehet majd különbséget tenni mert így simán mindenkinek max pontja lenne. 

Arról nem is beszélve, hogy az érettségi legalább úgy tesz mintha mindenkit egy mércével mérnek, és nem teljesen a saját tanárok elfogultságára van bízva az egész.

Meg lehet írni, nehéz idők vannak, de ez van. Tavaly is megírták, idén is megfogjátok.

E-mail-en erősítsd meg!

 


Nem lusta emberek szövetkezete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Nem lusta emberek szövetkezete petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...