EGYÜTT A MAGYAR DIVATÉRT!

A jelenlegi vírushelyzet rengeteg területre rányomja a bélyegét és okoz ezáltal akár végzetes sebeket hosszú évek óta dédelgetett álmokon, terveken. A magyar divatszakma sem kivétel ezalól. A kreatív szakemberek, így például divattervezők, fotósok, stylistok, sminkesek, fodrászok, alkotóművészek, iparművészek, PR szakemberek, újságírók szintén bajban vannak, hiszen míg némelyiküknek az elkövetkezendő hónapokra egyetlen pénzkereseti lehetőség sincs kilátásban, addig a tervezőknek emellett elképesztően magas fix költségekkel kell számolniuk a vírus által okozott helyzet alatt is. Segítsük egymást, írjuk alá minél többen ezt a petíciót, hogy a döntéshozók ezt a szektort is minél előbb az adókedvezményes vállalkozók halmazába sorolja, ezáltal is egy picit könnyítve helyzetünkön!

Minden megosztást nagyon szépen köszönök előre is.

Üdvözlettel,

Csalár Bence - divatújságíró

Az aláírással engedélyezem Csalár Bence, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.