Együtt a balatonmáriafürdői Rákóczi utcáért

Kedves Mindenki!

Legyen Ön akár balatonmáriai vagy balatonkeresztúri lakos, nyaralótulajdonos,vendéglátós, itt dolgozó vagy akár csak itt nyaraló személy, én most Önhöz szólok. 

Sajnálatos módon Balatonmáriafürdő ,,fő" utcája a Rákóczi Ferenc utca olyan hányattatott sorsra jutott, hogy zötykölődés, porzás, esetleges elesés és káromkodás nélkül nem lehet rajta végigmenni, úgy, ahogy illene egy ilyen horderejű utcán. Magyarország kormánya hirdeti, hogy minél többen jöjjenek a Balatonra. Na de ki szeretne ilyen helyen nyaralni, esténként egy jót sétálni? Sajnos nem tudnak, mert sem a főutca sem az ebből induló kisutcák állapota nem engedi ezt. Sőt a Balaton-kör bicikliút is ezen az útvonalon haladna át.

A napokban pedig már nem csak közlekedésbeli problémák merültek fel, hanem többször vízhiány is volt, ami valljuk be, nem csak a vállalkozóknak elengedhetetlen,de a háztartásokban sem lehet nélkülözni. 

Kérésünk az lenne Balatonáriafürdő Önkormányzatától, hogy azonnali hatállyal, de legkésőbb 2020. augusztus 1-jétől minimum legyenek kijavítva a nagyobb kátyúk, illetve biztosítson az önkormányzat egy locsoló autót, amely egy nap folyamán 2 alkalommal, de minimum egyszer végigilocsolja az utcát teljes hosszában. 

Amennyiben Önt is érte sérelem vagy kár az utca állapota miatt, vagy csak zavarja a jelenlegi helyzet, úgy kérem támogassa a kezdeményezést a petíció kitöltésével.

Bízom benne, hogy egy összefogó közösség ereje talán már észhez téríti a helyi önkormányzatot.

Előre is köszönöm segítségét és hozzájárulását az ügy kapcsán!

 

Üdvözlettel:

Ujhelyi Fanni 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Ujhelyi Fanni, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook