Egy hosszabb nap a postán a Bocskaikertben!

Jelenleg a Bocskaikertben a posta 8-tól 16 óráig van nyitva. A legtöbb ember ugyan ebben az időben dolgozik, így problémát jelent egy ajánlott levél átvétele, ha nincs ismerőse a közelben, aki segítsen. Ezért szeretnénk, ha egy héten egy nap lenne egy hosszabb nyitvatartás, mint más szolgáltatóknál is. Természetesen nem növelni szeretnénk az ott dolgozók munkaóráját, hanem pl azon a nap késöbb nyitna vagy egy másik napon korábban zárna, így ugyan az a munkaóra lenne egy hétre. Amennyiben Önnek/neked is porblémát okoz ez a nyitvatartás és szeretne/szeretnél tenni ellene kérlek írd alá a petíciót!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Nagy Réka petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )