Edsportsnak moderátori rangot Kodiak chatjén!

A történet 2018-ban kezdődik, amikor is Edsports Kodiak kedvenc nézője elkezdte követni a medvét Twitchen is! Napok alatt Kodiak rájött hogy Edsports a legjobb és a legtiszteletreméltóbb nézője! Ahogy teltek a hónapok Edsports nélkül màr a stream se volt az igazi. Kodiakovics 2020.07.09-én elhatározta, hogy felajánl Edsportsnak egy moderátori rangot a chatjén! Mivel Edsports igazi úriember, a következőket mondta: - Meg szeretnék küzdeni ezért a rangért, így összegyűjtök 20 aláírást és csak akkor fogadom el ezt a poziciót!

Aki aláírja annak 1 év szerencséje lesz és Lunchtimerumor ad neki gift subot! <3

Aki nem írja alá 5 év hasmenes lesz a jutalma! :&

Az aláírással engedélyezem Edsports menedzsere, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.