Bp. 2. választókerület szavazóinak petíciója ellenzéki képviselőjelöltjeihez a koordináció érdekében

Tisztelt BP02-es választókerületben szavazó választópolgár-társaink!

Ha Önök is tanácstalanok a választókerületünkben előállt patthelyzet miatt, és szeretnék, ha egyértelmű lenne, hogyan érdemes szavaznunk április 8-án a kormányváltás érdekében, kérem, fontolják meg az alábbi petíció aláírását. Legalább 50 aláírás esetén a levelet elküldjük az ellenzéki képviselőjelölteknek. 

PETÍCIÓ

Dr.Bardócz-Tódor András (JOBBIK)

Bedő Dávid (MOMENTUM)

Fischer Roland (MKKP)

Gy. Németh Erzsébet (DK)

Kóber György (EGYÜTT)

Kreitler-Sas Máté (LMP)

Budapest 02-es számú választókerületének ellenzéki egyéni képviselőjelöltjeihez.

Tisztelt Képviselőjelöltek!

Mint bizonyára Önök is tudják, a kormányváltást akaró választók évek óta egyre növekvő elégedetlenséggel figyelik a demokratikus ellenzéki erők szétforgácsolódását és ezzel párhuzamosan a Fidesz-KDNP mint kormányzó pártalakulat lebonthatatlannak tűnő túlhatalmát. Mély aggodalommal tölt el bennünket, hogy az ellenzéki pártok, minden szándéknyilatkozat ellenére, még mindig nem fogtak össze. Külön-külön jelölteket indítanak a választókörzetekben. A kormányváltást fontosnak tartó választók többsége tanácstalan.

Alulírottak, Budapest 02-es választókerületében élő, dolgozó, itt vállalkozást, üzletet működtető polgárok ezúton tisztelettel arra kérjük Önöket mint a választókerület egyéni képviselőjelöltjeit, hogy haladéktalanul egyeztessenek egy közös jelölt megnevezéséről és a többiek koordinált visszalépéséről!

Tisztában vagyunk vele, hogy ez nehéz döntés. Azt is tudjuk, hogy a mandátum lehetőségéről való esetleges lemondás ellentmond az Önök tiszteletre méltó politikai ambícióinak. Kérjük, ezzel együtt fontolják meg kérésünket! Ha most, az esélyeket latolgatva egy jelölt kivételével visszalépnek és erősítik a legesélyesebb jelölt mandátumhoz jutását, azzal mindannyian kivívják az itt élő, kormányváltást akaró választók maximális tiszteletét és bizalmát. Márpedig a polgárok tisztelete és bizalma a legtartósabb politikai tőke.

Gyors döntésükben bízva, őszinte nagyrabecsüléssel,


Dr. Vincze Teréz, Dr. Gyenge Zsolt    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Dr. Vincze Teréz, Dr. Gyenge Zsolt, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook