BÖRTÖNBŰNTETÉST AZ INTERNETES ZAKLATÓK ELLEN MAGYARORSZÁGON!!!

Egyre több otthon pszichopata elméjét kiélő internetes zaklatás áldozata van Magyarországon!!! Képesek emberek halott rokonaival visszaélni, gyerekeket zaklatni, párkapcsolatokat tönkretenni, emberek teljes életét ellehetetleníteni akár komplett bűnbandába tömörűlve... Lassan az internet a pszichopaták legnagyobb "játszóterévé" növi ki magát! Képesek elérni, hogy emberek beleőrüljenek, öngyilkossági kísérletbe meneküljenek, anyagilag családokat teljesen ellehetlenítsenek kamu profilok és arctalan képekkel vissza élve. Más Országokban ezt már törvény bűnteti. Magyarországon Semmmilyen törvényi intézkedés nincs arra, hogy ezek a őrült mindenre képes zaklatók ne bántalmazhassanak vagy fenyegethessenek akár halálosan is embereket az interneten, és akár több 100an is félelemben éljenek miattuk nap, mint nap! BÖRTÖN BŰNTETÉST AZ INTERNETES ZAKLATÁS ELLEN MAGYARORSZÁGON!!!

Egy áldozat, akivel több, mint 1,5 éve ez történik! Pápai Rita!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Nem Nem petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...