Biztonságosabb kerékpározásért az M5-ös autópálya felüljáróján Domaszék és Szeged között

Az M5-ös autópálya Szeged előtti felüljáróján nincs kerékpárút, és a Szeged-Baja közötti kerékpárút építésénél is megfeledkeztek erről az illetékesek. Ezen próbálunk ezzel a petícióval változtatni, hiszen az autópályára kanyarodó, illetve onnan feljövő kamionok és egyéb gépjárművek között életveszélyes közlekedni.

A témával kapcsolatban megkeressük az autópályát üzemeltető céget, a térség polgármestereit, illetve az illetékes kormánymegbízottat, Révész Máriuszt.

Az akciót követni a www.homokihirek.hu olalon, illetve a homokihirek facebook oldalán lehet.

Az üggyel kapcsolatban eddig a Délmagyarország online és nyomtatott felületén, valamint a TV2 Tények műsorában szólaltunk meg.

Az anyagokat itt tudod megnézni:

Kérlek, amennyiben elfogadhatónak találod  petíciónkat, írd alá, ezzel segítve ügyünk sikerét!

Az aláírással engedélyezem Börcsök Zoltán, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.