Biztonságos gyalogátkelőhely kialakítása Kozármisleny, Öregfaluban

Alulírottak kérik a dr. Bíró Károly polgármester urat, Kozármisleny város képviselőit illetve a Magyar Közút Nonprfoit Zrt megbízott képviselőjét, hogy a Kossuth Lajos utca Posta köz és Rákóczi út között illetve a Templomtér buszmegállói között a gyalogosforgalom biztonságosabb tétele érdekében gyalogátkelő kiépítésében intézkedni szíveskedjenek mihamarabb.

Nem nézhetjük tovább tétlenül, hogy babakocsijukat toló anyákat, gyerekeket, időseket, nőket, férfiakat sodorjon életveszélybe nap, mint nap a biztonságos átkelési lehetőség hiánya.

Az aláírással engedélyezem Kölcsey-Gyurkó Sára, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.