Az udvarhelyi kézilabdáért

szejkesk.jpg

Idén kivívta a legfelsőbb osztályban való indulási jogot a székelyudvarhelyi Szejke Sportklub, azonban a csapat anyagi helyzete miatt kérdéses, hogy finanszírozni tudja-e a Bölények Ligájában való részvételt, hiszen az eggyel alsóbb osztályban sem tudta kiadni a fizetéseket a 2021 tavaszán lejárt szezonban.

Petíciónk célja megerősíteni, hogy nem csak néhányunkat érdekel az udvarhelyi kézilabda sorsa, és ezzel is megkérni a csapatot közvetetten tulajdonló várost, hogy keressen megoldást arra, hogy a Szejke a Bölények Ligájában szerepelhessen (egy ilyen megoldás lehet a Szejke város által történő direkt támogatása), illetve gyakoroljon nyomást a klub vezetőségére, hogy fogalmazzák meg igényeiket, szerezzenek támogatókat, stabilizálják a csapat anyagi helyzetét.

Az aláírással felhatalmazom Szejke Fan Klub petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.