Az óvodai gyümölcs és zöldség nap vissza állítást szeretnénk kérni.

Tisztelt Kormány!

Szeretném kérni, hogy az ovodákba lehessen megint vinni, "nasinka" gyümölcsöt zöldséget. Itt vannak a szüreti idők sok szülö vinne be a gyerekeknek sajat kertben termett gyümölcsöt zöldséget. Gyerekek hiányolják, mert amit bent kapnak keveselik, megszokták, hogy kostolhatnak uborkát, repát, cukkinit, karalábet, almat barckot szőlőt körtet...

1. A gyümölcsöt megmossák, a korona virus érzékenységéböl adódoan ez elég.

2. A médiában azt üzenték, hogy az ételeken nem marad meg sokáig. Itt vissza ugorhatunk az egyes pontra.

3. Ebben a virusos idöszakban a gyerekenek a plusz vitamin forrásra még nagyobb szükségük lenne

4. Ha már az ovodában megszokjak, az egeszséges nasikat az idösebb korukra is jó hatással lesz.

Kérem a adják vissza a lehetöseget, hogy a gyermeke még több vitaminhoz rosthoz juthassanak. Köszönjük

Tisztelettel a szülők.

Az aláírással engedélyezem Bucsics Anita, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.