Állatorvosok az SZFE mellett

Alulírott állatorvosok sajnálattal értesültünk arról, hogy Egyetemünk rektora az évnyitón az SzFE oktatóinak és hallgatóinak demonstrációjával szemben foglalt állást.

A magunk részéről Rektor Úr véleményével nem értünk egyet.

Az SzFE-n nem egyszerűen modellváltás történik, hanem egy, az Egyetem önkormányzatiságát súlyosan sértő folyamat indult el. Az új fenntartó az Egyetemen folyó képzést szakmaiatlannak és nemzetietlennek nevezi, az Egyetem szabadságát és autonómiáját semmibe veszi. Az SzFE Szenátusa elítélte a Vidnyánszky Attila által aláírt alapdokumentumokat, amelyek minden fronton súlyos támadást intézetek az Egyetem autonómiájával szemben.

Alulírott állatorvosok támogatásunkról és szolidaritásunkról biztosítjuk az SzFE Szenátusát, és valamennyi egyetemi polgárát.

Dr. Fellegi-Balta Flóris Roland    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Dr. Fellegi-Balta Flóris Roland, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.