Aláírásgyűjtés Makkosmária biztonságosabb közlekedéséért

2013-11-04_15.15_.29_.jpg

Tisztelt Makkosi Lakótársak!

Ha egyetért az alábbi megoldandó, régóta fennálló közlekedési problémákkal Makkosmárián, kérem, írja alá a petíciót! Remélhetőleg ha minél többen aláírjuk az önkormányzat vezetése és a képviselőnk nem halogatják tovább a javítást.

1, A Makkosi út elején a Napsugár utca irányából nincs befejezve ( 9 éve ) , térkövezve a járda egy rövid szakasza, illetve a járda közepére betettek egy megállni tilos táblát is. A beláthatatlan kanyarban ezért a gyalogosok, gyermekeink és idősek is az egyébként is szűk úttesten járművek közt közlekednek.

Kérjük a járda befejezését térkő burkolással, a megállni tilos táblát vegyék ki a járda közepéről és a négy utca kereszteződésénél a gyalogos és a gépjármű közlekedés biztonságosabbá tételét.

2, A Napsugár utca keskenyebb szakaszán az Erdő utca közelében, olyan szűk az úttest, hogy két személyautó nem fér el egymás mellett. Rendszeresek a koccanások, a nézeteltérések, vajon kinek is volt elsőbbsége? Az útpadka jobb oldali szegélyköveinek nagy része sérült, töredezett a ráhajtások miatt. Ez jelentős károkat okoz a szegélykőre hajtó autók abroncsaiban, felnijeiben is.

Kérjük a Napsugár utca szűkebb szakaszán a szegélykövet „K” szegélykőre kicserélni ugyanis ez megkönnyítené a felhajtást a padkára és nem sérülne a gépkocsik felnije és a szegélykő sem.

Kérjük, hogy egy konkrét dátumot jelöljön meg az önkormányzat amikorra kéréseinket meg tudja valósítani.

Köszönettel: Mészáros Árpád 2018.04.27. IMG_20180427_075701.jpgIMG_20180427_075418.jpg

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a Árpád Mészáros által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook