Akikért a felelősség a miénk is!

Évek óta tűrjük, hogy a mindenkori hatalom az éppen kormányon lévő "képviselőink" a saját pecsenyéiket sütögetik! Nem zavart, mert megszoktuk, hogy csak addig vagyunk jók amíg azt a bizonyos voksot leadjuk. Az évek alatt viszont valami nagyon megváltozott és lélektelen lett, ami már túl megy a tűréshatárainkon! Ez pedig az, ahogyan a kutyáinkkal, házi kedvenceinkkel bánnak, azaz semmibe veszik őket. Ezáltal, hogy őket veszik semmibe, rajtunk is átnéznek, képünkbe nevetnek!

A vadászati törvény, ami lehetővé teszi a kóbor illetve gazdától távol lévő kutyák kilövését, kontrollálatlan, mint ahogyan a vadászok "elszaporodása" is! Az utóbbi hónapok hetek történései ezt fényesen bizonyítják, alátámasztva azt, hogy az élet nem drága a vadászoknak! Az az élet, az a létforma, amelyik az embert választotta falkatársnak egy életre, és sajnos az ember hanyagsága miatt kerül az élete veszélybe, amikor gazdátlanná válik. A törvény ezt úgy oldja meg, hogy felhatalmazást ad a vadásznak hogy öljön!

Öljön a NEMZETI KINCS védelmében! Ilyen megoldás a II. Világháborúban volt! Valamit megoldani úgy, hogy megöljük, eltüntetjük!

Nekünk a kutyák, macskák éppen úgy egyenrangú társak, mint ember az embernek! Ez a mostani vadászati törvény pont ilyen: MÉSZÁROS! Nem tudjuk elfogadni tovább a MÉSZÁROS TÖRVÉNYT!

Követeljük a vadászati törvény kutyák kilövésére vonatkozó pontjának azonnali eltörlését!

Követeljük, hogy minket kutyásokat, állatbarátokat EMBER számba vegyenek végre!