Akik tíltakoznak mert az IMF a Magyar törvények felett áll.

Osszátok 1000-el!!!
"Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).
...
A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlõkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást
Magyarországon.

A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhetõ semmiféle hivatal részére Magyarországon.

A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemû korlátozástól, rendszabályok, ellenõrzések és bármilyen természetû moratórium alól hazánkban. A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetõje, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselõi, tanácsadói, tisztségviselõi és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon;

Nem szabad tovább tűrni mert a földvásárlási moratórim lejár, és hazánk termőföldjei, és ivóvizei az IMF kezébe kerülnek!!!!