Áfamentességet az elektromos járművekre, napelemekre és rendszerekre, hőszívattyús fűtő eszközökre, munkavédelmi, életmentő eszközökre.

Szeretnénk elérni mint már néhány országban évtizedek óta lehetséges, hogy néhány igen fontos életmentő és környezetvédelmi termékre áfamentességet vezessenek be a mi országunkba is.

Teljes áfamentességet elektromos személygépjárművekre, teherautókra és más elektromos járművekre. Továbbá napelemekre és rendszereikre, hőszívattyús fűtő berendezésekre, életmentő és munkavédelmi eszközökre. Például az egyik legfontosabb a CO  riasztó mivel országosan évente 25-50 en halnak meg szénmonoxidmérgezésben.

Az aláírással felhatalmazom Hegedüs Sándor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.