A VÁCI DUNA-HÍDÉRT!

Mi, a Dunakanyar mindkét oldalán és a Szentendrei-szigeten élő állampolgárok kinyilvánítjuk, hogy kérjük, sőt követeljük az évtizedek óta tervezett és a mai napig halogatott új Duna-híd megépítését Vác és Tahitótfalu térségében!Váci_híd.JPG A híd közúti kapcsolatot teremtene végre Esztergom-Vác-Szentendre és a környezetükben lévő dunakanyari települések között, illetve lehetővé válna a keresztirányú közúti kapcsolat az M2 gyorsforgalmi út, a 2-es főút és a 11-es főút között, ami például kerülő utatkat is biztosítana. A régen várt új híd nagy lökést adna a térség gazdasági és kulturális fejlődésének is.

Kérjük a térségek országgyűlési képviselőit, polgármestereit, hogy érvényesítésk az itt élők érdekeit az ÚJ VÁCI DUNA-HÍD 10 éven belüli megépülésével.

Az aláírással engedélyezem Rokfalusy Balázs, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.